WinGuider.se

Windows, Så som Windows skall vara!

© 2004 Thomas Ekström, WinGuider.se

Snabb, stabil och SÄKER!

Hjälper dig att installera Windows Rätt, Lätt & Säkert!

Web Analytics

WinGuider.se hjälper DIG att få en dator som ALLTID startar, Alltid fungerar och samtidigt är så snabb hårdvaran tillåter, Stabil som ett strykjärn och minst lika säker som Linux och Mac PÅSTÅS vara!

Detta åstadkoms genom att följa de praxis som gäller ALLA operativsystem, kombinerat med knowhow från drygt 20 års erfarenhet av support och genuint IT-säkerhetsarbete!


Trodde ni att Windows alltid blir slöare och sämre med tiden? Att ni måste installera om regelbundet!

Då beror det på att har ni gjort flera vanliga fel vid installationen och hanteringen av er dator!

MEN VAR LUGN! WinGuiders installationsguider hjälper er tryggt förbi dessa problem!


De vanligaste felen som  både privatpersoner, andra guider,och även data-firmor gör är att de endast hanterar INLEDNINGEN till en installation, men missar det viktigaste!


- De missar t.ex. att skydda administratörs-kontot korrekt, vilket lämnar datorn oskyddad.

- De justerar inte Windows UAC-kontroll, vilket även det minskar datorns skydd.

- De förser inte datorn med en räddnings-planka ifall ditt konto hackas eller ifall ni glömmer ert lösenord!

- De justerar inte bort de säkerhets-sänkande inställningar Windows tvingas ha pga. s.k. bakåt-kompatibilitet mot äldre system.  


Allt detta grundar sig i att ”alla” lärde sig redan på tidiga 90-talet att man installerar Windows genom att ”klicka: Nästa, Nästa, Nästa” i blindo. Ni skulle bli förvånade om ni visste hur många sk. ”It-proffs” som  fortfarande agerar så! I dag fungerar inte detta lägre.


Gör man så blir ens dator snabbt slö & seg (och troligen blir den smittad av virus), något jag tror att ni redan märkt av. Oftast tar sig inte ens ”proffsen” på er lokala data-firma sig tiden att undvika de fel som  uppstår med denna metod. Och därför får ni ofta betala dem  ännu en gång för att installera om er krånglande, sega och slöa dator!   


Alla ovan listade misstag är huvudorsaken till att många lider av slöa, instabila och lättsmittade datorer!

WinGuider.se´s installationer ser till att dessa misstag inte sker. Detta gör att ni slipper problem med prestanda, instabilitet och smittor. Den lilla extratid en Winguider-installation tar, får ni sedan igen flerfalt då ni slipper felsökning, reparationer och smittorensningar!  Ni behöver inte betala för dyr datahjälp, eller vänta in vänner etc.


ALLT DETTA FÖR YNKA 149,90Kr inkl. Moms.

-WinGuider GARANTERAR att den lilla extratid ni lägger ned på en Winguider-installation, får ni sedan igen flerfalt då er dator bara fungerar varje gång ni skall använda den under flera år framöver! Ni slipper slösa bort tid på felsökning, reparationer och smittorensningar!  

Ni lär er även att hantera & förstå Windows 10 bättre!, ni får även tips om hur ni lätt skapar starkare lösenord som är lätta att kommer ihåg och att skriva in!  


Allt detta och mer därtill är vad WinGuider bjuder er på,  Genom WinGuider så får ni en PROFFS-INSTALLATION skapad specifikt för privatpersoner (vars bruk av datorn skiljer sig markant jfr. med en arbetsdator). En installation som får er dator att bara starta, fungera och hålla sig smittfri under flera år framöver!

Allt med en prestanda och stabilitet som många länge har saknat!

VILKA BRISTER UPPSTÅR I DATORER PGA. RENA HANDHAVANDEFEL?

EN KOMBI-GUIDE:

WinGuider hade tidigare en hel drös med olika guider för olika behov. Grunden var dock ganska lika, så i år beslutades att de 3 vanligaste skulle buntas ihop till en enda guide!

Ska ni ominstallera t.ex. En märkesdator så har ni 2 alternativ! Att ominstallera Windows OCH SPARA ERA FILER OCH KONTON, eller att ominstallera Windows OCH RENSA BORT ALLT GAMMALT!

Ni som installerat Windows själva, får hjälp att ladda ner ny Windows till USB-pinne och börja om på ny REN kula!


Ni får alla hjälp med förberedelser, installationen i sig och lite finlir direkt efter att installationen är klar! (Långt mer än någon annan guide på internet)


Då det nu finns en enda guide som passar ALLA, blir det extra lätt för er att välja!

En enda guide, med 3 olika spår, ni väljer bara det spår som passar er!

3 OLIKA INSTALLATIONSGUIDER I EN!

Dessa s.k. Trimmings-program och register-rensare etc. dök upp på Windows 3.11 tiden, tyvärr marknadsförs dessa än idag med samma utlovade fördelar. Windows har utvecklats så kraftigt att de inte längre behövs.Hade denna typ av programvaror fungerat, Så hade de idag varit en DEL av Windows! Och det är dom inte! Dessa är däremot allmänt kända för att orsaka FLER problem än de påstås ”laga”!

VISSTE NI ATT MÅNGA BLÄSKÄRMAR OCH FELMEDDELANDEN ORSAKAS AV ERT ”TRIMMNINGS-PROGRAM” ELLER ER ”REGISTER-RENSARE”!

Enbart detta steg minskar risken att drabbas av något exploit-kit, som automatiskt hittar ER SÅRBARA DATOR på internet och attackerar den. En icka Admin-inloggning hindrar minst 85% av dess attacker.

Deta hindrar bl.a. 100% av attackerna mot Edge & Internet Explorer, 99% av attacker mot MSOffice, samt 85% av attacker mot kritiska sårbarheter i Windows 10!

VÅGA VÄGRA ADMIN-INLOGGNING!


De flesta privatpersoner kortsluter tyvärr Windows alla säkerhetsfunktioner.

WinGuiders guider följer de praxis som gäller ALLA operativsystem, kombinerat med drygt 20års erfarenheter av att arbeta med IT-säkerhet, virusanalyser samt IT-forensik. Er dator blir så säker den kan bli UTAN att minska dessa prestanda.

RIKTIG SÄKERHET KOSTAR INTE PRESTANDA!

KÖP 3i1-GUIDEN

ENDAST 149,90Kr inkl. moms