WinGuider.se

Windows, Så som Windows skall vara!

© Thomas Ekström, WinGuider.se

Snabb, stabil och SÄKER!

Hjälper privatpersoner att installera Windows Rätt, Lätt & Säkert!

WinGuider.se hjälper DIG att få en dator som ALLTID startar, Alltid fungerar och samtidigt är så snabb hårdvaran tillåter, Stabil som ett strykjärn och minst lika säker som Linux och Mac PÅSTÅS vara!

Detta åstadkoms genom att följa de praxis som gäller ALLA operativsystem, kombinerat med knowhow från drygt 20 års erfarenhet av support och genuint IT-säkerhetsarbete!


Trodde ni att Windows alltid blir slöare och sämre med tiden? Att Windows alltid har säkerhetsproblem? Då har ni gjort fel vid installation och hanterig av er dator!

WinGuiders installationsguider hjälper er tryggt förbi dessa problem!


HUR SER JAG OM JAG LIDER AV DESSA PROBLEM?

Det kan ni lätt kontrollera nedan!

Gör nedan enkla tester och se om ni drabbats av samma brister som praktiskt taget alla privata datorer har.

Brister som WinGuiders guide arbetar bort i ett nafs!


BÖRJA MED ATT  KONTROLLERA DIN KONTOTYP

Klicka på förstoringsglaset, skriv: kontroll, Klicka på Kontrollpanelen upptill. Klicka på Användarkonton och på: användarkonton igen, Står det Administratör i rutan med ditt användarnamn så har du begått det allra vanligaste felet som privatpersoner gör.

I.o.m. Att de ALLTID loggar in som Administratörer så har de ”rätt att göra vad som helst” på datorn.. Men betänker man då att ALLT  de gör på datorn sker med Administratörsbehörigheter, Vad händer då när de råkar klicka på en skadlig länk? Eller dubbelklickar på en smittad bilaga i e-posten?

Exakt! Ni gissade RÄTT! SMITTOFILEN KÖRS DÅ MED ADMINISTRATÖRSBEHÖRIGHETER. Smittan kan alltså göra precis allt som den inloggade användaren kan! T.ex. Injicera skadlig kod till systemfiler, Skapa skadliga tjänster, den kommer åt ALLAS filer, bilder, dokument osv. Här behöver ni , utan tvekan, WinGuiders hjälp!


SAKNAR NI EN RÄDDNINGSPLANKA

Klicka nu på: Hantera ett annat konto, Behöver ni endast klicka OK för att gå vidare, eller går ni direkt vidare så har ni kortslutit  Windows säkerhetsfunktioner! Ni är riktigt illa ute rent säkerhetsmässigt!

-Om det inte visas ett separat administratörs-konto, Då behöver ni verkligen WinGuiders hjälp! Ni saknar möjlighet att rädda er situation ifall ni t.ex. får problem med ert eget konto, typ: ni glömmer lösenordet eller kontot hackas, Då blir det extra krångligt att rädda era filer, bilder, filmer och dokument! Allt kan försvinna om ni förlorar kontrollen över ert eget konto, t.ex. Pga. Svaga lösenord, att andra kan logga in med ert konto etc.


WinGuider.se´s installationer ser till att dessa misstag inte sker. Detta gör att ni slipper problem med prestanda, instabilitet och smittor. Den lilla extratid en Winguider-installation tar, får ni sedan igen flerfalt då ni slipper felsökning, reparationer och smittorensningar!  Ni behöver inte betala för dyr datahjälp, eller vänta in vänner etc.

VILKA BRISTER UPPSTÅR I PRIVATA DATORER PGA. HANDHAVANDEFEL?

EN KOMBI-GUIDE:

WinGuider hade tidigare en hel drös med olika guider för olika behov. Grunden var dock ganska lika, så i år beslutades att de 3 vanligaste skulle buntas ihop till en enda guide!

Ska ni ominstallera t.ex. En märkesdator så har ni 2 alternativ! Att ominstallera Windows OCH SPARA ERA FILER OCH KONTON, eller att ominstallera Windows OCH RENSA BORT ALLT GAMMALT!

Ni som installerat Windows själva, får hjälp att ladda ner ny Windows till USB-pinne och börja om på ny REN kula!


Ni får alla hjälp med förberedelser, installationen i sig och lite finlir direkt efter att installationen är klar! (Långt mer än någon annan guide på internet)


Då det finns en enda guide som passar ALLA, blir det lätt för er att välja!

En enda guide, med 3 olika spår, ni väljer vilket spår som passar er!

3 OLIKA INSTALLATIONSGUIDER I EN!

S.k. Trimmingsprogram och registerrensare etc. Dök upp på Windows 3.11 tiden, tyvärr inbillar sig allt för många att dessa fortfarande krävs! Det gör dom inte, Hade dessa programvaror fungerat, Så hade de varit en DEL av Windows redan! Och det är dom inte!

Dessa är däremot kända för att orsaka FLER problem än de påstås ”laga”!

LEDSNAT PÅ  DE BLÅSKÄRMAR & FEL SOM ERA ”TRIMMINGSPROGRAM ORSAKAR!

Enbart detta steg minskar risken att drabbas av något exploit-kit, som automatiskt hittar ER SÅRBARA DATOR på internet och attackerar den. En icka Admin-inloggning hindrar minst 85% av dess attacker.

Deta hindrar bl.a. 100% av attackerna mot Edge & Internet Explorer, 99% av attacker mot MSOffice, samt 85% av attacker mot kritiska sårbarheter i Windows 10!

VÅGA VÄGRA ADMIN-INLOGGNING!


De flesta privatpersoner kortsluter tyvärr Windows alla säkerhetsfunktioner.

WinGuiders guider följer de praxis som gäller ALLA operativsystem, kombinerat med drygt 20års erfarenheter av att arbeta med IT-säkerhet, virusanalyser samt IT-forensik. Er dator blir så säker den kan bli UTAN att minska dessa prestanda.

RIKTIG SÄKERHET KOSTAR INTE PRESTANDA!

KÖP 3i1-GUIDEN

ENDAST 149,90Kr inkl. moms

Web Analytics