WinGuider.se
HJÄLPER ER GÖRA ER DATOR: FELFRI, SNABB OCH TRYGG

Copyright © All rights reserved. Made by WinGuider.se /Thomas Ekström  Moms och Skatt hanteras av PayPal.

GUIDE: INSTALLERA WINDOWS 10 FELFRITT,

PASSAR ALLA DATORER!


GUIDE FÖR ATT INSTALLERA WINDOWS 10 FELFRITT PÅ ALLA TYPER AV DATORER!


För ALLA Datorer, begagnade, där allt gammalt skall rensas ut och senaste Windows 10 skall in(stalleras) eller ny dator som

aldrig haft Windows,


Ni får hjälp att ladda ner senaste Windows 10 till er USB-pinne.


Ni får hjälp att utföra ALLA steg på rätt sätt, i rätt ordning!


Ni får en dator som bara fungerar, snabbt, stabilt och med hög säkerhet!


Brukar era datorer vara snabb och bra direkt efter installation, för att snabbt bli mer och mer slöa och sega? Eller har ni kanske råkat ut för att era e-post eller andra onlinekonton har "hackats".


Då behöver verkligen den hjälp som denna guide kan ge er, dess uppbyggnad ger er en varaktigt hög prestanda, samtidigt som datorn blir mer stabil och framförallt betydligt bättre skyddad mot den skada ev. Virus och trojaner kan ställa till med. Kombinera detta med WinGuiders tips om hur ni skapar och hanterar era lösenord. Detta är en kombination som gör er dator lika stabil som en bra arbetsdator på jobbet, men samtidigt så snabb som möjligt och minst lika säker som en Linux eller Mac påstås vara!


Ni slipper slösa bort er fritid på virusrensningar, felsökningar och ni slipper betala dyra datareparatörer.

Ni får helt enkelt en dator som bara fungerar, Snabbt, säkert och stabilt!


Alla Guider får användas till ALLA datorer som er närmsta familj äger!


Windows, Så som Windows skall vara: Snabb, Stabil och SÄKER!SÅ VAD SKILJER DENNA INSTALLATION FRÅN EN ORDINÄR?

Denna installation går snabbt, mycket tack vare WinGuiders unika hjälpfiler som sköter allt det tidsödande eller krångliga åt er!


DU FÅR ETT DEDIKERAT ADMINISTRATÖRSKONTO: PCAdmin

Om du någonsin upplever problem med ditt egna användarkonto, då kan du använda PCAdminkontot för att rätta till ev. fel och t.o.m. radera smittofiler från ditt användarkonto, det kunde du troligen inte, speciellt om ditt konto var datorns enda konto!


ALLA ANVÄNDARE FÅR SINA EGNA, PERSONLIGA, ANVÄNDARKONTON, Detta bibehåller allas integritet, Ser till att allas privata filer är privata (andra kan inte se/ändra i/radera dessa) Detta innebär samtidigt att i 9 fall av 10 så kan en användare drabbas av svåra smittor (t.ex. ransomware) utan att detta påverkar andra användare! Ni kan nu använda PCAdminkontot för att rensa smittor från anvädnarens profil (C:\Users\Användarnamn),


UAC-INSTÄLLNINGARNA HAR FÖRSTÄRKTS SÅ MAN MÅSTE ANGE PCAdmin KONTOTS LÖSENORD. Därmed hindras de som inte skall ha möjlighet att installera programvaror, spionprogram etc, från att ha kvar denna möjlighet (Normalt klickade de bara på JA i UAC, och vips kunde då installera allt de vill!)


NOTERA INGET AV OVAN INGÅR I EN ORDINÄR INSTALLATION! I en ordinär hemma installerad dator är alla användare oftast Administratörer och UAC är ställd på att visa Ja eller Nej fråga! Då användarna i en ordinär installation är Administratörer är Windows inbyggda säkerhetsfunktioner kortslutna och säkerheten är minimal


WinGuiders hjälpfiler ser till att ni på det absolut enklaste sättet får:

o En FAST VÄXLINGSFIL á 4GB (Troligtvis behöver ni aldrig en större växlingsfil) Och med fast växlingsfil menas att den fått samma initiala storlek som dess maximala storlek. Detta minskar datorns belastning och minskar filfragmenteringen!

o Internet Explorers inställningar har blivit massivt förstärkta & optimerade. Bl.a. har drygt 100 webbplatser hindrats från att spara tracking cookies (detta minskar reklamföretagens spårning av allt ni gör på internet).

o Nära nog 1000 webbplatser som är kända för att sprida skadlig kod, eller kränker er integritet och som sparar massa data om ert internetbruk har hindrats från att köra skript, köra program i sk. IFrames, ladda ned filer etc.

Detta betyder att drygt 1000 webbplatser som skulle ha skadat din dator eller spionerat på din internetanvändning har hindrats från att skada din dator/Din integritet. FÖR DIN SÄKERHETS SKULL!

o Windows 10´s sekretessinställningar har via WinGuiders rekommendationer minskat den datainsamling som Microsoft normalt har aktiverat i en ordinär installation. ENBART FÖR ATT SKYDDA ER INTEGRITET!

o UTFORSKAREN har trimmats och visar nu filer och mappar på ett mer logiskt sätt. Bl.a. visar den alla filers filändelser så ni minskar rieken för att råka öppna fel fil. Utforskaren visar även Kontrollpanelen samt nätverket och Hemgruppen.Allt för att göra det enklare för DIG!

o Om ett allvarligt systemfel inträffar, där datorn normalt skapar en FULL MINNESDUMP så har WinGuider minskat detta till en minimal dumpfil a ynka: 256Kb. Därmed behöver Dumpfilen endast reservera 256Kb av din växlingsfil.

o Om ett allvarligt systemfel inträffar, (Du vet när du ser den där kända BLÅ SKÄRMBILDEN, som egentligen är ett stort felmeddelande) så är Windows normalt inställd på att automatiskt starta om datorn. (och nu förstår du varför datorn ibland plötsligt startat om sig) så har WinGuider ändrat detta så datorn visar den blå felmeddelande skärmbilden. Därmed kan du skriva ned felmeddleandet (Oftast anges ett filnamn och STOP:0x00000XXX) SAMT sett till att Windows skriver in detta felmeddelande i loggboken. Detta kan hjälpa dig att söka efter lösningar och undvika samma fel igen! (Blåskärmarna blir dock färre om ni undviker program som automatiskt ska installera nyare drivrutiner, dom är helt enkelt inte bra i längden)

o UAC (User Account Control) är DEN funktion som ser till att man kan installera program etc. trots att man inte loggar in som PCAdmin. Normalt räcker det med att klicka JA i UAC för att installera program, Detta har WinGuider för säkerhetens skull ändrat så att UAC kräver att lösenordet till PCAdminkontot måste anges, Kan man inte det då kan man inte installera program och då kan man heller inte skada systemet.!Enbart detta steg skyddar er dator BÄTTRE än vilket skyddsprogram som helst annars hade gjort.


NOTERA! DET ÄR TACK VARE UAC SOM VARJE ANVÄNDARE ÄR ADMINISTRATÖRER PÅ DATORN OAVSÄTT VILKEN KONTOTYP DE LOGGAT IN MED! OK!

Helst bör endast ägaren känna till detta lösenord!


NOTERA! ALLA ANVÄNDARE som kan PCAdminkontots lösenord kan logga in med det kontot och spionera på vilken annan användare som helst,De kan se, ändra, radera DINA PERSONLIGA FILER, BILDER, FILMER, DOKUMENT osv. UNDVIK DÄRFÖR ATT DELA UT PCAdmin-kontots lösenord till vem som helst.

Du undviker bråk, misstankar, en sjukligt svartsjuk partners kontroll och spioneri om du inte delar med dig av lösenordet!

DU skall vara admin på DIN dator, ingen annan!


Allt detta I en installationsguide för ynka 139:90kr inkl. Moms! Som ni dessutom kan använda till alla datorer I ert hem!PRIS ENDAST: 139.90Kr inkl. moms

Har ni valt ut delar till er dator och har den färdig?


Då borde ni vilja få ut MAXIMALT ur den nya datorn..


Det hjälper denna guide er med..

Real Time Web Analytics Clicky