">

WINGUIDER.SE

VI LÄR ER ATT INSTALLERA WINDOWS 11 (& 10) PÅ BÄSTA SÄTT!

© 2003 Thomas Ekström/WinGuider.se | Allt innehåll på webbplatsen och i guiderna skyddas av upphovsrättslagen. | WinGuider = Förkortning av Windows Guider | Epost: info@WinGuider.se

Betalning sker snabbt och enkelt via PAYPAL!
Ev. Support ges via e-post!

ER HJÄLP ATT INSTALLERA WINDOWS 10 PÅ BÄSTA SÄTT!

DENNA UNIKA 3i1-GUIDE HJÄLPER ER ATT INSTALLERA WINDOWS 10 TILL ER DATOR,

PÅ BÄSTA & SÄKRASTE SÄTT!

HELT PÅ EGEN HAND! Vare sig ni är nybörjare på datorer eller har stor datorvana.
Denna installations-anvisning hjälper er att på enklast möjliga sätt installera Windows 10 till valfri dator HELT PÅ EGEN HAND.. UTAN HJÄLP FRÅN ANDRA, UTAN ATT BETALA DYR DATASUPPORT etc.  PÅ FLERA OLIKA SÄTT DESSUTOM

En UNIK ”3i1”-Guide hjälper er OAVSETT HUR NI INSTALLERAR WINDOWS 10
1: Ren ny–installation, 2: Återställning av Windows 10, 3: Installera en ny dator som levereras med Windows 10


Allt ni behöver är en USB-pinne á minst 8GB som ni får 1: Ladda ned Windows 10 till (enl. Avsnittet FÖRBEREDELSE i guiden) samt efter detta 2: Spara de UNIKA hjälp-filerna som bifogas denna guide till SAMMA USB-pinne.. 3: Koppla in i dator som skall installeras med Windows 11. Allt detta gör ni helt själv, via enkla och tydliga anvisningar i valfri guide, som är i PDF-format så ni kan läsa den i er mobil/surfplatta eller som utskrift.


OBS! Det är de bifogade hjälp-filerna som gör att ni inte behöver ha någon erfarenhet av att hålla på med datorer eller att installera datorer..  Ni följer enkelt guiden, steg efter steg, och innan ni vet ordet av så är er dator HELT KLAR.

INSTALLERAD PÅ BÄSTA & SÄKRASTE SÄTT!

NI LÄR ER ATT WINDOWS HAR ETT SKYDDAT KONTO, SOM NI ANVÄNDER FÖR ATT SLIPPA SVÅRA VIRUSANGREPP ETC.

Med PRESTANDA, STABILITET OCH EXTRA HÖG SÄKERHET som håller i flera år framöver!

ENDAST 249kr. Inkl. Moms.

En komplett guide för att LADDA NED WINDOWS 10 på Svenska till er USB-pinne á minst 8Gb. 3 olika Guider leder er STEG FÖR STEG igenom varenda moment, samtidigt som UNIKA HJÄLP-FILER gör mer än halva jobbet åt er, så inget kan gå fel!

1: Installera ny dator, 2: Installera via USB-pinne, 3: Installera OM dator via återställning!

Vår UNIKA 3i1-guide hjälper er installera Windows 10 på BÄSTA SÄTT, vare sig ni gör en nyinstallation, ominstallation eller har köpt ny dator!

BAKGRUND TILL WINGUIDER OCH VÅR INSTALLATIONS-HJÄLP

I alla it-säkerhets samband så enas man att den bästa praxis är alltid att implementera lägsta möjliga privilegier då detta kraftigt minskar risken för allvarliga angrepp från såväl hackare som skadlig kod, samtidigt som det oftast hindrar användaren från att begå allvarliga misstag som kan skada datorn, säkerheten, nätverket osv..


Detta gäller inte enbart företagsvärlden utan minst lika mycket i datorer som används privat.

Då varken Microsoft eller data-firmor, som har privatpersoner som kunder, bidrar till att hjälpa till med få användarna att installera och använda sina datorer på bästa och säkraste sätt, så har WinGuider tagit initiativet att försöka rätta till denna brist, dvs. Få även privatpersoner att använda datorer via skyddade konton istället för de oskyddade kontona som 98% gör idag. Detta gör WinGuider via våra omtyckta installations-manualer (guider) som tillsammans med våra UNIKA hjälpfiler ger privatpersoner en dator som är så säker den kan bli, trots att den är lika lättanvänd men och inte längre tappar prestanda ju mer den används, samtidigt som dessa fördelar i sin tur föder en full stabilitet..

Ni som provar WinGuiders installations-hjälp får snabbt en proffs-installerad dator (Hur många ni än installerar så blir de identiska, med samma säkerhet osv.) Och alla personer i hemmet,  som bor & är folkbokförda tillsammans med köparen får installera sin dator via köparens installations-guide. KÖP EN GUIDE OCH INSTALLERA ALLA DATORER NI HAR i HEMMET!