">

WINGUIDER.SE

VI LÄR ER ATT INSTALLERA WINDOWS 11 (& 10) PÅ BÄSTA SÄTT!

© 2003 Thomas Ekström/WinGuider.se | Allt innehåll på webbplatsen och i guiderna skyddas av upphovsrättslagen. | WinGuider = Förkortning av Windows Guider | Epost: info@WinGuider.se

Betalning sker snabbt och enkelt via PAYPAL!
Ev. Support ges via e-post!

LÄR ER ATT INSTALLERA WINDOWS 11 PÅ BÄSTA SÄTT!

DENNA GUIDE LÄR ER HUR NI SKALL INSTALLERA WINDOWS 11 TILL ER DATOR,

PÅ BÄSTA & SÄKRASTE SÄTT! Ni rensar ut allt gammalt i datorn och börjar på ny kula med Windows 11!

- HELT PÅ EGEN HAND! Vare sig ni är nybörjare på datorer eller har stor datorvana. Denna installationsguide passar ALLA!

Ni får hjälp att lösa datorproblem en gång för alla! Ni slipper drabbas av vanliga brister och problem, då ni fått hjälp att göra rätt från start!
Denna installations-anvisning hjälper er att på enklast möjliga sätt installera Windows 11 via en USB-pinne till valfri dator, HELT PÅ EGEN HAND.. UTAN HJÄLP FRÅN ANDRA, UTAN ATT BETALA DYR DATASUPPORT etc. Billigare då du gör jobbet själv, du slipper betala arbetskostnad!

Oavsett om datorn haft annan Windows innan eller är helt nybyggd!

Allt ni behöver är en USB-pinne á minst 8Gb som ni via avsnittet FÖRBEREDELSE i guiden får hjälp att Ladda ned Windows 11 till. Samma avsnitt hjälper er att: Spara de UNIKA hjälp-filerna som bifogas denna guide till USB-pinnen som ni sedan kopplar in i  den dator som ni skall installera Windows 11 på. Guiden hjälper er att starta upp datorn mot USB-pinnen sedan följer ni ENKELT PDF-filen (guiden) STEG FÖR STEG, En rad är ett steg, när den är klar går ni vidare till nästa rad/steg, Innan ni vet ordet av har ni installerat Windows 11 till er dator på helt rätt sätt!. OBS! Det är de bifogade hjälp-filerna som gör att ni inte behöver ha någon erfarenhet av att hålla på med datorer eller att installera datorer..  Vare sig ni är nybörjare eller ej så följer ni helt enkelt guiden, steg efter steg, och snart är er dator HELT KLAR. SNABB, STABIL OCH EXTRA SÄKER. Ni kan använda datorn så som ni vill, utan att oroa er! Utan att begränsa er! En bättre dator får ni inte!

ER DATOR BLI INSTALLERAD PÅ BÄSTA & SÄKRASTE SÄTT!
NI LÄR ER ATT WINDOWS HAR ETT SKYDDAT KONTO, SOM NI ANVÄNDER FÖR ATT SLIPPA SVÅRA VIRUSANGREPP ETC.
(Samtidigt som ni troligtvis lärt er mer om Windows och hur ni använder er dator)
Se FÖRHANDS-TITT GENOM ATT KLICKA HÄR

DET HÄR INGÅR:

ENDAST 249kr. Inkl. Moms.

En komplett guide för att LADDA NED WINDOWS 11 på Svenska till er USB-pinne á minst 8Gb.


Guiden leder er STEG FÖR STEG igenom varenda moment, samtidigt som UNIKA HJÄLP-FILER gör mer än halva jobbet åt er, så inget kan gå fel!

Nu när WINDOWS 11 ÄNTLIGEN ÄR HÄR, så LÄR VI ER ATT INSTALLERA WINDOWS 11 TILL ER DATOR PÅ RÄTT (BÄSTA) SÄTT!

BAKGRUND TILL WINGUIDER OCH VÅR INSTALLATIONS-HJÄLP

I alla it-säkerhets samband så enas man att den bästa praxis är alltid att implementera lägsta möjliga privilegier då detta kraftigt minskar risken för allvarliga angrepp från såväl hackare som skadlig kod, samtidigt som det oftast hindrar användaren från att begå allvarliga misstag som kan skada datorn, säkerheten, nätverket osv..


Detta gäller inte enbart företagsvärlden utan minst lika mycket i datorer som används privat.

Då varken Microsoft eller data-firmor, som har privatpersoner som kunder, bidrar till att hjälpa till med få användarna att installera och använda sina datorer på bästa och säkraste sätt, så har WinGuider tagit initiativet att försöka rätta till denna brist, dvs. Få även privatpersoner att använda datorer via skyddade konton istället för de oskyddade kontona som 98% gör idag. Detta gör WinGuider via våra omtyckta installations-manualer (guider) som tillsammans med våra UNIKA hjälpfiler ger privatpersoner en dator som är så säker den kan bli, trots att den är lika lättanvänd men och inte längre tappar prestanda ju mer den används, samtidigt som dessa fördelar i sin tur föder en full stabilitet..

Ni som provar WinGuiders installations-hjälp får snabbt en proffs-installerad dator (Hur många ni än installerar så blir de identiska, med samma säkerhet osv.) Och alla personer i hemmet,  som bor & är folkbokförda tillsammans med köparen får installera sin dator via köparens installations-guide. KÖP EN GUIDE OCH INSTALLERA ALLA DATORER NI HAR i HEMMET!