VÄLKOMMEN TILL WinGuider.se
 WINDOWS SÅ SOM WINDOWS SKALL VARA!

PROFFSIG WINDOWS= SNABB, STABIL OCH EXTRA SÄKER!

LITE ALLMÄN INFORMATION!

Här nedan ges lite allmän information, bl.a. Reder vi ut ett antal vanliga myter (och myter är aldrig sanna).

Först börjar vi med ett antal falska påståenden som många sprider, oftast via internet.. Vissa härstammar från tidiga PC-stenåldern (som storleken på växlingsfilen) medan andra är rena “hittepå” från icke utbildade personer som dragit helt fel slutsatser (som att stänga av växlingsfilen)  till rena idiot-råd (som t.ex. att man “ska” inaktivera UAC).  

OBS! ATT I DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN SÅ ANGES ALLTID RÄTT INSTÄLLNINGAR VIA HJÄLP-FILERNA!


- HAR NÅGON SAGT ATT NI SKALL INAKTIVERA UAC?

Har någon sagt åt dig att du skall inaktivera UAC (dra ner den I botten) så har detta sagts av någon som vill kunna installera virus, spion-program eller andra skadliga saker I din dator. Det är nämligen detta som UAC bidrar till att hindra.

Det är så att om UAC dras ned I botten så INAKTIVERAS FLERA AV WINDOWS VIKTIGASTE SÄKERHETS-FUNKTIONER!

UAC är tvärtom den mest nödvändiga funktionen i moderna Windows-versioner, då den gör att du, som standard-användare kan tillåta att vissa processer, t.ex. När du sör en setup-fil för att installera ett nytt program, kan tillåta denna setup att köra som om den var “Administratör” trots att DU inte är inloggad med Administrativa behörigheter. Du behöver inte längre logga ut och in hela tiden när du vill installera program eller ändra I kritiska systeminställningar. OBS! Det är först NÄR en process kräver Administratörs-rättigheter som UAC AUTOMATISKT POPPAR UPP och frågar dig om du vill tillåta att processen körs med administrativa rättigheter, och detta UTAN ATT DU SJÄLV BEHÖVER VARA INLOGGAD SOM ADMINISTRATÖR! Om någon gett dig detta felaktiga råd I denna fråga! LYSSNA ALDRIG MER PÅ DEN RÅDGIVAREN! ALDRIG!

-DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN HAR EN OPTIMALT INTRIMMAD UAC, som skyddar er och datorn bättre!- HAR NÅGON SAGT ATT DIN VÄXLINGSFIL SKALL VARA MINST 1,5 GÅNGER RAM-Minnet?

Då har ni hört de rekommendationer som Microsoft gav till företag redan på Windows NT tiden (slutet av 1990-talet) (tidiga PC-stenåldern)

DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONENs hjälpfiler ser automatiskt till att ni har en optimerad växlingsfil!

-Förr då servrar ofta kraschade så krävde Microsoft att en kraschande server kunde skriva ned allt innehåll I RAM-minnet till en loggfil. Detta genom att innehållet I ram skrevs 1:t till växlingsfilen, innan den skrevs till en loggfil. En loggfil som mankunde skicka till Microsoft för analys.

-Detta är orsaken till att Microsoft KRÄVDE att växlingsfilen skulle vara stor nog att kunna hantera allt innehåll som fanns I ram-minnet + ha plats för systemet. I dag är Windows (server eller PC) så stabila att detta krav inte längre finns kvar, och dessutom så skulle ingen privat-person betalat tusentals kronor till Microsoft för att utreda VARFÖR deras dator kraschade.. (Man antigen fixar felet eller installerar om datorn) Av den anledningen behöver ingen privat PC´s växlingsfil uppfylla “1,5 GGR RAM”-kravet! I dag är det optimala att man använder en FAST växlingsfil av adekvat storlek, dvs en som har samma initiala storlek som maximala storlek. OCH NEJ! Bara för att växlingfilen har en viss storlek så fyller inte Windows den, en fast växlingsfil ser till att NÄR datorn behöver växla ut inaktivt minne till växlingsfilen, DÅ FINNS REDAN UTRYMME ALLOKERAT FÖR DETTA!

-DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN GER ER EN OPTIMAL VÄXLINGSFIL! En ni aldrig behöver ändra på!


- OM MYTEN ATT “DU HAR SÅ MYCKET RAM ATT DU KAN STÄNGA AV VÄXINGSFILEN”?

Detta är en MYT (=Lögn) som flitigt sprids av outbildade amatörer. Windows minneshanterare placerar endast INAKTIVA processers minnesareor i växlingsfilen! Varför gör den då detta? Jo för att FRIGÖRA RAM-MINNE till nya eller aktiva processer.

Så att stänga av växlingsfilen har direkt motsatt effekt, Det är som att skjuta sig i foten inför ett sprinterlopp!

-DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN ANVÄNDER EN OPTIMERAD VÄXLINGSFIL! En ni aldrig behöver hantera!


- HAR NI LURATS ATT ANVÄNDA DRIVER-BOOSTER etc. FÖR ATT UPPDATERA DRIVRUTINERNA?

Då är ni riktigt grundlurade! Nästan alla PCs baseras på antingen INTEL eller AMD. Windows har grundläggande stöd för dessa!

Vid behov så uppdaterar ni dessa via INTELS eller AMDs vebbplatser! Därmed får ni RÄTT drivrutiner för just ER dator.

Har ni EXTRA hårdvara I form av t.ex. Pekplattor eller ett extra grafik-kort, ja då hämtar ni drivrutiner från tillverkarens webbplats.

Har ni en DELL går ni in på DELLs support-sidor, Har ni en HP går ni in på HPs supportsidor, Har ni en ASUS går ni in på ASUS supportsidor.. Osv. Inget annat! Driver-Booster och liknande installerar ofta “nästan” rätt drivrutin som ser “rätt” ut I början men börjar snart  att generera olika fel, problem och sänker er prestanda. (Lyssna inte på dem som försöker lura er till att använda driver-booster, C-cleaner och liknande!) - OM NI ANVÄNDER: DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN KOMMER NI ALDRIG BEHÖVA SÅDANT SKRÄP


- HAR NI LURATS ATT INSTALLERA C-CLEANER etc. FÖR ATT “RENSA” DATORN?

Då har ni blivit lurade! Om dessa program verkligen hade fungerat på ett tillförlitligt sätt, då borde de väl redan ingått i Windows?

Och det gör dom ju inte! Nä! Dessa program är däremot kända för att radera för mycket, och I många fall hittar de t.o.m. på problem som inte finns! (Registret behöver inte rensas, Det är så litet och modulärt att ett par extra rader varken påverkar prestandan, säkerheten eller någonting)

-Testa gärna att köra dessa “rensare” på en helt nyinstallerad dator? Hittar programmet fel och brister, JA! då vet ni att dessa fel är påhittade!


- Använd “DiskRensning” istället! Den är inbyggd I Windows, Den är säker att använda och den kan radera bäde gamla systemfiler och radera temporära filer etc. om ni så önskar.. REKOMMENDERAS STARKT!

-I DEN ULTIMATA INSTALLATIONSGUIDEN FÖR WINDOWS 10 så blir ni t.o.m. Rekommenderade att köra en diskrensning när datorn är klar och ni skall börja använda datorn “på riktigt”. Ni får t.o.m. Rekommendation att skapa en “ÅTERSTÄLLNINGS-ENHET” som ni använder ifall ni t.ex. låtit en “Cleaner, Tweaker, booster” eller liknande att förstöra er dator! Ni slipper då installera om datorn utan återställer datorn till det skick den var i när ni skapade återställningesenheten! Uppdatera gärna återställningsenheten var 3:e månad!
-BEHÖVER DU, ELLER TVINGAS DU ATT, BYTA UT DINA LÖSENORD! ANVÄND DÅ DEN VÄLKÄNDA WINGUIDER-METODEN FÖR ATT SNABBT OCH ENKELT SKAPA SÄKRARE LÖSENORD SOM ÄR LÄTTA ATT KOMMA IHÅG OCH ÄR LÄTTA ATT SKRIVA IN!


Har du använt svaga lösenord, kanske har dina online lösenord blivit “hackade”! Då har du behov av att lära dig använda den sk. WINGUIDER-METODEN för att skapa UNIKA, säkrare lösenord som är mycket bättre än t.ex. Närståendes namn, djurets namn, barnens namn eller ditt favorit bil märke och liknande..


ALLT DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT HITTA PÅ EN MENING MED MINST 8 ORD! SKRIV SEDAN 1:A TECKNET I VARJE ORD SOM DITT LÖSENORD!


Tar du t.ex. Meningen: Min katt Misse har svart och vit päls så ger det lösenordet: MkMhsovp eller MkMhs&vp

SÅ ENKELT ATT TOM. DINA SMÅ BARN KAN LÄRA SIG DENNA METOD FÖR ATT SKAPA SÄKRARE LÖSENORD!


Du får lösenord som är mycket säkrare än de du använt tidigare, och istället för din katt så kan du lätt hitta på en mening med fler ord (=fler tecken I lösenordet). Använd gärna FLER tecken, men aldrig färre då det blir för osäkert!


-OCH GLÖM INTE VARIFRÅN DU FICK TIPSET! DETTA ÄR ENDAST ETT AV DE TIPS SOM INGÅR I DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN.


.DET FINNS EN ANLEDNING TILL ATT DEN KALLAS FÖR JUST: DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN!DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN: NU 20% REA TILL 1MAJ!

ENDAST: 160kr mot normala: 199kr inkl. Moms.

Allt du behöver själv är ett USB-minne á minst 8GB

OBS! Nedladdning startar automatiskt efter slutförd betalning, blockera EJ popuper från Paypal.com OBS!

Vid ev. problem, eller frågor, kontakta: info@winguider.se