Start Så säkras datorn BÄST! IT-SÄKERHET ÅT ALLA Admin eller Användare? Tips o Trix

Svenska WinGuider

WG

KRÅNGLAR ER DATOR? ÄR DEN SLÖ, SEG ELLER SMITTAD?

FÖR 99 eller 249kr LÄR VI ER ATT, HELT SJÄLVA, INSTALLERA WINDOWS 10 PÅ RÄTT SÄTT! SÅ ATT  LIKNANDE PROBLEM FÖRSVINNER FÖR GOTT!

Mail: info@WinGuider.se?subject=WebQuestion:

WinGuider LÄR DIG, även ren nybörjare, att installera WINDOWS 10 på RÄTT sätt, du slipper vanliga problem !

Det märks att intresset för WinGuiders installationsguider har ökat i takt med att Microsoft AKTIVT FÖRSÖKER HINDRA ATT PRIVATPERSONER INTE LÄNGRE SKALL KUNNA INSTALLERA SINA DATORER RÄTT LÄNGRE!

Bl.a. så DÖLJER Microsoft alla de korrekta alternativ som privatpersoner borde få välja under installationens slutskede.. Allt detta då de vill tvinga alla privatpersoner att alltid använda ett Microsoftkonto för att logga in på datorn.. och detta gör de just på de versioner av Windows 10 som de flesta privatpersoner får med när de köper en ny dator..
WinGuiders installationsguider VISAR er hur ni kan kringå Microsofts dumheter...

Installerar ni er dator med Windows 10 via er USB-pinnen, så inte nog med att WinGuiders 3i1-guide lär er att ladda ner Windows 10 på rätt sätt till er USB-pinne OCH ladda ner korrekta grunddrivrutiner till en dedikerad mapp på USB-pinnen, så ni får igång både grafik och internet utan krångel.. Denna installation tar hjälp av WinGuiders AUTOUNATTEND-filer som AUTOMATISKT RADERAR ALLA PARTITIONER från hårddisken, skapar nya och installerar Windows på RÄTT SÄTT till den. Den skapar även datorns Administratörskonto (kallad PCAdmin) med ett intialt lösenord och inte nog med det! AutoUnattend-filen skapar även ett korrekt användarkonto åt er, så den finns där redan från start.. Till råga på det så skapas även ett dedikerat konto för RISKABLA saker, kallat RISK! Allt för ER säkerhets skull.
Med dessa guider så kan ni helt enkelt inte göra fel, Allt blir alltid helt rätt!

Och, som om det inte vore nog, AutoUnattend-filen anpassar även nätverksinställningar och brandväggen åt er så dessa fungerar i ert hem (Ni förutsätts ha internet via ett modem eller via en sk. "Router") och ALLT DETTA gör hjälp-filen UTAN att ni behövt lyfta ett finger, HELT AUTOMATISKT!

Det guiden låter er själv välja är personliga anpassningar, som t.ex. de sekretess-inställningar ni får ange: En för datorn i sig och En för datorns Admin-konto samt en sista för varje användar-konto.

Då WinGuiders guider riktas till privatpersoner, så anger vi dock REKOMMENDERADE inställningar för dessa sekretessinställningar, Er dator skall ha FULL FUNKTIONALITET men inte ge bort privat information åt varken Microsoft eller någon av de företag vars reklam ni konstant ser på internet etc. (Jepp! Sekretessinställningarna påverkar ÄVEN det 3:e parter kan samla in från er dator under normalt surfande, en insamlig som WinGuiders rekommenderade inställningar kraftigt minimerar)

När ni loggar in med PCAdmin-kontot (lösenordet står i guiden) så i 3i1-guiden körs 2 hjälpfiler, Filer och Secure_Windows10. (I de 2 övriga guiderna får ni köra dessa filer via dubbel-klick!)

- Filer ser bara till att guidens hjälp-filer kopieras till er hårddisk (Så dessa finns kvar på er hårddisk)
-
Secure_Windows10 gör som namnet säger, den justerar olika säkerhetsinställningar för Windows i sig, Alla anpassade för en PRIVAT dators bruk! Den anpassar även datorns Administratörskonto för privat bruk.

Startar ni installationen från USB-pinnen så sker allt detta automatiskt utan att ni behöver lyfta ett finger..
Installerar ni via någon av de 2 andra 3i1-guiderna,
Om ni t.ex. "fabriks-återställer" en tidigare använd dator eller om ni startar upp en nyköpt sprillans ny dator för första gången, då får ni manuellt köra dessa två filer (det tar endast SEKUNDER per fil, att göra allt denna för hand hade tagit en timme eller mer) och ni får samma resultat!

Guiderna leder er även genom vettiga steg, t.ex. får ni köra Windows update så nya uppdateringar installeras snabbt och enkelt till er dator. Medans Windows update laddar ned och installerar uppdateringarna så får ni installera antivirus-program, ni får aktivera SYSTEMSKYDD så om t.ex. en programinstallation går fel, så kan ni snabbt återställa datorn till det skick den hade innan installationen.

Vill ni så rekommenderas ni att installera nödvändiga program som t.ex. programvaran till er skrivare, era mobiler, kameror etc. så alla dessa fungerar redan från start..

När windows update gått klart så får ni logga in på ert egna användarkonto för 1:a gången, med ett initialt lösenord som sedan försvinner när ni får hjälp att koppla det till ert Microsoft-konto...

Det enda ni gör när ni loggar in med ert egna användarkonto är att köra en sista hjälpfil: SecureUser

SecureUser anpassar varje användares konto så allt ni gör fungerar felfritt, men med högra säkerhet än normalt, så ni vågar använda er dator fritt utan att oroa er i onödan. Er dator och ert användarkonto blir så säkert det skall vara, men inom rimliga gränser.. Er dator skall ha FULL FUNKTIONALITET trots att datorn är extra skyddad mot både hot och klantigheter.

Allt ni vill göra skall ni kunna och våga göra..

Och vill ni t.ex. installera ett nytt program (som t.ex. VLC media player från videolan.org) så laddar ni ned filen till t.ex. er dators mapp "DELADE Hämtade filer", När ni dubbelklickar på filen, så poppar UAC upp som vanligt upp och frågar OM program-installationen får köras med Administratörs-kontots rättigheter, Varvid ni skriver in lösenordet till ert PCAdminkonto och installationen fortskrider som vanligt..

Att UAC nu frågar efter lösenordet till datorns PCAdminkonto skyddar er extra mycket, framförallt så hindrar detta effektivt att obehöriga (t.ex. era vänner, småbarn etc.), som t.ex. sätter sig vid tangentbordet när ni t.ex. sätter på kaffe eller går på toa, inte längre KAN installera oönskade programvaror, keyloggers, spionprogram eller stänga av erat virusskydd etc. då dessa inte känner till PCAdminkontots lösenord.. Mycket högre säkerhet, på absolut enklaste sätt! Och detta helt UTAN att installera suspekta ”säkerhetsprogram”

OBS! Att ALLA som känner till PCAdmin-kontots lösenord ÄR administratörer på datorn TROTS att de inte loggat in med datorns administratörskonto! Ovanan att alltid logga in med Administratörskontot hör numera hemma i tidiga PC-stenåldern, då Windows inte var så utvecklat som det är idag!

UAC ser till att alla användare ÄR Administratörer bara de kan ange lösenordet till Administratörskontot.. Er Windows 10-dator är lika säker som Linux och Mac alltid har ansetts vara, trots att er dator är lika enkel att använda som Windows alltid varit!

En Win-Win situation, helt enkelt...

Allt detta då ni installerat och använder er Windows dator på RÄTT SÄTT.. Tack vare den hjälp WinGuider erbjuder!

Ni behöver inte ens invänta (och muta) era mer datorvana vänner för att hjälpa er installera er dator, ni gör det mycket bättre helt själva då den tydliga guiden hjälper er, ett steg i taget, tills er dator är helt klar.. Redan här har ni sparat både tid och pengar..

Att ni sedan kommer att behöva mycket mindre hjälp med datorn, då ni lärt er hantera datorn bättre under installationen, och att ni inte längre kan begå de fel som brukar leda till att ni tvingas anlita er lokala dator-reparatör för problemlösning är ytterligare ett besparing av både era pengar och er tid! I dessa COVID-19 tider är det dessutom extra säkert då ni gör allt själva, utan att blanda in främmande människor!

Och det bästa av allt är att om något katastrofalt fel skulle uppstå så har ni, via guidens hjälp, sett till att era viktigaste filer alltid är säkerhetskopierade (uppladdade) till ONEDRIVE så dessa filer alltid finns kvar även om er hårddisk skulle gå sönder...
och vill ni sälja er dator, eller ge bort den då FINNS möjligheten till att återställa er dator och rensa bort alla era filer och användarkonton och låta datorn starta om på en ny kula igen! Snabbt, enkelt och smärtfritt, via en av de 3 medföljande installations-guiderna.

Allt för att göra datorlivet så enkelt och lätt för er! Den UNIKA 3i1-guiden kostar endast 249kr så att ALLA oavsett inkomst kan köpa den!
WinGuider ger er en: Säkerhet som varken hindrar eller stör.

/Thomas Ekström
Skaparen av WinGuider.se

NYHET! KÖP ENDAST UnAttend-filerna, SE MER NEDAN!

Windows är ju världens vanligaste operativsystem för datorer, vare sig det rör sig om företagsdatorer eller datorer för privatpersoner..

Företag har oftast en hygglig IT-avdelning som köper in och installerar företagets datorer, och tack vare att IT-avdelningen oftast består av utbildade tekniker så blir de större företagens datorer ofta korrekt installerade.. Mycket tack vare att företag tar hjälp av proffs-verktyg för att automatisera installationen av datorerna.

Något alla företag använder sig av är bl.a. AUTO-UNATTENDED INSTALL (Automatiserad oövervakad installation) Detta är en funktion som kommer att bli allt viktigare även för privatpersoner... Speciellt nu när Microsoft strävar efter att ta bort alla möjligheter att skapa en korrekt installation av Windows 10 i just de Windows-versioner som privat-personer köper (t.ex. I Win 10 Home).
En korrekt AutoUnAttend kringgår Microsofts brister och tillåter även privatpersoner att få en korrekt installerad dator med ett separat dedikerat Admin-konto utöver ägaren/användarens konto.

En korrekt installation har ett par grunder:
1: Datorn skall ha filsystemet: NFTS med korrekt partitionering (1 boot-partition, 1 Systempartition osv.)
2: Under installationens slutskede så skall ETT konto skapas: Datorns dedikerade Administratörs-konto
(det är detta som Microsoft fatalt misslyckas med, och gör privata datorer osäkra!)
3: Till varje enskild användare så skall det skapas användarkonton.. Alla skall, av skäl som sekretess och integritet, få ett eget,
privat, konto, så alla kan lagra t.ex. Lösenord, filer etc. utan andras insyn!

Företag har oftast utbildad och erfaren personal som sköter om dessa grunder, något som PRIVATPERSONER oftast totalt saknar..

Därmed är det mera en regel än ett undantag att privatpersoners datorer oftast har kraftiga brister rörande dess grundläggande säkerhet.. Detta visar sig bl.a. i antalet datorer som drabbas av svåra smittor. (Alla it-forum kryllar av folk som fått virus, trojaner osv. TROTS att de har ett antivirus installerat och uppdaterat, och som TROTS DET inte kan rensa bort dessa smittor själva)

Att, som WinGuider försöker göra, skapa en mycket god säkerhetsmässig grund är varken svårt eller komplicerat, det behövs inga super duper säkerhetsprogram som på något magiskt sätt skall ”säkra” er dator..

Det första steget i en korrekt installations grunder sköter sig självt under installationens inledning (även för privatpersoner) MEN blir bäst ifall man först raderat hårddiskens alla tidigare partitioner så att Windows kan skapa nya korrekta partitioner.

Det är steg nummer 2 som är det stora hindret för nästan alla privatpersoner. Detta då Microsoft skapat en installationsprocess som LURAR användarna att göra sitt eget Microsoft-konto till datorns Administratörs-konto istället för att skapa ett separat, dedikerat Administratörkonto.

När privatpersoner loggar in med sitt Microsoftkonto i detta skede så skapas deras Microsoftkonto som ett ADMINISTRATÖRSKONTO.. (Det är ju det 1:a konto som skapas under installationen) Och som alla proffs vet så skall man aldrig använda datorns administratörskonto som sitt vardagliga konto. Detta då alla program, filer, skript etc. man startar (kör eller exekverar) alltid körs med den inloggade användarens behörigheter (=rätt att komma åt vissa filer och resurser) och rättigheter (=inställningar som är knutna till resurser, inte till användarkonton).. och detta gäller tyvärr även alla SKADLIGA saker man stöter på när man använder sin dator..

Och det sista man vill är just att allt oönskat, som t.ex. virus, trojaner, spionprogram, banktrojaner etc. kan få full kontroll över datorn... Vilket de tyvärr får, då deras processer ÄRVER inloggad användes rättigheter och behörigheter..

KORT SAGT! Är du inloggad med ett Administratörs-konto när du smittas av skadlig kod, Då körs även den skadliga koden med DIN ADMINISTRATÖRS-BEHÖRIGHET OCH DINA RÄTTIGHETER ... och den skadliga koden kan då orsaka STOR skada i din dator, och den kan t.o.m skada ALLA ANDRA ANVÄNDARES filer, även för dem som inte är inloggade.

Om du, som BÄSTA PRAXIS anger, istället haft det separata Adminkontot och själv loggat in med ett standard konto så kan inte den skadliga koden ärva några högre behörigheter eller rättigheter, varpå den skadliga koden blir praktiskt taget verkningslös. Istället för att ha möjlighet att skada ALLT i HELA datorn så kan smittan i detta fall endast skada den inloggade användarens inställningar, filer etc.

Fördelen med att ha vanliga användar-rättigheter och att ha ett separat Admin-konto är att ni då lätt kan logga ut er som användare & stänga av och starta upp datorn igen (smittan stängs ned och tillåts inte starta upp igen) och ni kan då logga in med det separata, dedikerade Adminkontot och antingen rensa bort smittan manuellt eller installera och köra rensningsverktyg som t.ex. Hitman Pro etc. som då har väldigt lätt att åtgärda smittan, så att den är åtgärdad (borta) när ni väl loggar in på ert vanliga användarkonto nästa gång.

Just detta, att även SKADLIGA saker alltid exekveras med den inloggade användares behörigheter och rättigheter, är den enskilt största orsaken till att BÄSTA PRAXIS för alla system för alla typer av datorer är just den att INGEN ANVÄNDARE SKALL TILL VARDAGS ANVÄNDA (LOGGA IN MED) ETT KONTO SOM HAR ALLTFÖR HÖGA BEHÖRIGHETER ELLER RÄTTIGHETER..

Det är därför som man i t.ex. Linux alltid ger en användare ett standard-användarkonto, och låter funktionen SU/SUDO sköta ev. administrativa åtgärder (som t.ex. installation av ett nytt program etc.) Allt utan att användaren behöver logga in och ut mellan olika konton.. I Windows används funktionen UAC för detta, på precis samma sätt.

Och DETTA är just den enskilt största orsaken till att t.ex. linux anses ha mycket högre säkerhet än vad Windows har.. I linux har alla användare, praktiskt taget alltid, ett vanligt standard användarkonto, medan man i Windows, främst bland icke Windows-tekniker, alltid har som (o)vana att alltid logga in med datorns Administratörskonto.. Något Microsoft främjar då de hindrar privatpersoner från att göra rätt!

Just denna (o)vana gör att alla smittor som Windows någonsin drabbats av, har kunnat utföra sina skadliga saker oförhindrat.. och detta har skapat ryktet som att Windows i sig är osäkert, och att Windows har sämre säkerhet än t.ex. linux eller Mac.. när Windows i praktiken är MINST lika Säker, OM man bara använder Windows på rätt sätt!

Det är felaktig användning som har orsakat den största osäkerheten, då okunniga användare har bjudit alla smittor och hackare på datorns administrativa behörigheter och rättigheter..

Och det är just detta, nackdelarna med att logga in som admin, som WinGuider har försökt informera privatpersoner om.. sedan år: 2003...

Men inte nog med att WinGuider försöker informera om att det är FEL att alltid använda datorer med dess Administratörskonton, WinGuider ger även DIREKT HJÄLP åt alla privatpersoner så att de, även utan större datorvana, kan installera Windows på Rätt Sätt.

När ni använder en korrekt installerad Windows, så minimerar ni inte enbart alla smittors skadeverkan, utan ni minskar även ert behov av DATOR-SUPPORT! Detta då det blir mindre troligt att någon datoranvändare ändrar på något som sedan visar sig orsaka någon brist eller skapar ett fel. Så enbart detta gör att ni slipper ägna tid åt en massa problemlösning, samtidigt som ni slipper slösa bort tid på "virus-rensningar"..

Ni slipper även vända er till dyra data-firmor som endast åtgärdar ert omedelbara fel, eller installerar om er dator UTAN att göra en korrekt installation av Windows.. (de vill gärna att ni återkommer när ni fått liknande problem igen.. Det är ju det dom lever på)

WinGuider ser hellre till att ni åtgärdar ORSAKERNA till era problem EN GÅNG FÖR ALLA, genom att installera er dator på RÄTT SÄTT!

De installations.anvisningar (= härefter kallad guider) som WinGuider förser er med har sitt ursprung i de installationer som grundaren skapade för de företag grundaren arbetat för sedan slutet på 1990-talet.. (WOW! Förra årtusendet! Gissa om jag känner mig gammal!)
Men då ni inte har en företags-serverpark hemma i garderoben så medföljer det ett litet antal HJÄLP-FILER (bl.a. en AUTOUNATTEND FIL som jag nämnde i inledningen). Dessa HJÄLP-FILER är UNIKA för alla som ger support och datastöd direkt till privatpersoner.. Det dessa HJÄLP-FILER gör är att ersätta allt det som företagens servrar gör under installationen av datorer...

WinGuiders HJÄLP-FILERN ser till att ni slipper att manuellt ange massa inställningar och aktivera olika funktioner, filerna gör allt detta åt er AUTOMATISKT, så att varje gång ni installerar en dator, ny som gammal, så går alla installationer alltid likadant till, all hantering av användarkonton och all anpassning av nätverks-inställningar, brandväggen osv. som normalt krävs för att anpassa er dator för bruk i ert hem (Windows är SKAPT för företagsmiljö, så vissa anpassningar bör vidtas, detta sköter WinGuiders HJÄLP-FILER åt er)

Och OBSERVERA! ALLA HJÄLPFILER ÄR I REN KLARTEXT SÅ ALLA KAN GRANSKA DERAS INNEHÅLL. Därför är de testade på VirusTotal

Många Proffs köper WinGuiders installations-guider enkom för att de då slipper skapa egen automatisering av sina privata dator-installationer, de justerar endast HJÄLP-FILERNAS innehåll så de anger t.ex. datornamn, lägger till egna (fler) användarkonton etc. de kan lägga till filer för automatisk installation av programvaror (som t.ex. Office eller anti-virusprogram osv.) så varje gång de installerar en dator så går det ALLTID snabbt och smidigt... och minst lika viktigt är att ALLA datorer blir IDENTISKT INSTALLERADE så alla datorer fungerar lika bra.. Och givetvis ånjuter de den förstärkta säkerheten som en WinGuider-installation automatiskt skapar.. De får KANONBRA datorer utan att lägga ner onödigt mycket tid!
Och Precis detta ger WinGuider DIG, men du får då installera ditt office och ditt antivirus-program själv, som du guidas till i installationen.

Skall flera i familjen ha möjlighet att använda datorn så skapar ni (med hjälp av instruktioner i guiden) var sitt användarkonto åt alla potentiella användare. Perfekt om t.ex. någon drabbas av hårdvarufel etc. Och tillfälligt blir av med ”sin” dator.

Tack vare tipsen om hur ni aktiverar korrekt fildelning som finns på WinGuiders webbplats så kan ni enkelt se till att ni slipper springa runt med USB-pinnar, skicka filer via epost eller online-tjänster.. Ni delar enkelt filerna via varje dators inbyggda "DELADE MAPPAR" (visste ni ens om att dessa mappar fanns?) Allt snabbt enkelt och säkert! (Ingen ser eller kan komma åt era privata filer, andra datorer/användare kan endast komma åt varje dators DELADE mappar, dit ni manuellt måste kopiera de filer ni själva väljer att DELA med er utav..)

IT-SÄKERHET ÅT VANLIGT FOLK!

© 2003 -2021, Thomas Ekström, WinGuider.se, KS3,74635 BÅLSTA SWEDEN. All rights reserved!

Allt innehåll på webbplatsen och i guiderna etc. skyddas av upphovsrättslagar. WinGuider är en förkortning av: Windows Guider

Allt som behövs är att man installerar sin dator på det sätt den är tänkt att installeras, och på så sätt hindrar angripare, smittor osv.  från att ta över era Administrativa rättigheter!

En korrekt installerad dator VÄGRAR att ge angriparna rättigheten att ställa till skada, och gör det mycket svårare för angriparna att utnyttja ev. Sårbarheter etc.

En korrekt installerad dator SKYDDAR ER OCH ERT DATA BÄTTRE ÄN ENS DET BÄSTA ANTIVIRUS-PROGRAMMEN KAN PÅ EN DATOR DÄR ANVÄNDAREN ALLTID LOGGAR IN SOM ADMINISTRATÖR..
(Microsoft hindrar er, numera, från att få installera er egen dator på rätt sätt, då de tagit dolt alla möjligheter att skapa ett separat Administratörs-konto redan under installationen. Istället så försöker Microsoft att TVINGA alla privat-personer till att ALLTID logga in med datorns Administratörskonto, trots att detta totalt förstör datorns inbyggda hinder mot allvarliga angrepp!)

WinGuider vill bli
privat-personernas ”IT-Avdelning” som hjälper till att bryta denna negativa säkerhetstrend! Bl.a. Genom att visa er hur ni kan kringgå Microsofts största brister!

NYHET! FÖR ENKLARE HJÄLP TILL SJÄLVHJÄLP! KÖP ENDAST UNATTEND-FILERNA!

När ni har laddat ned Windows 10 till er USB-pinne, Sparar ni dessa filer till ROOTEN (början) av USB-pinnen, När ni startar datorn mot er USB-pinne (för att installera windows 10) så läser Windows in UNATTEND-filen som styr Windows att AUTOMATISKT RENA UT ALLT GAMMALT &INSTALLERAR SIG PÅ ETT KORREKT SÄTT, Filen skapar AUTOMATISKT 3 användar-konton: Ett Administratörs-konto och ett konto för dator-ägaren samt ett konto för ”riskfyllda” aktiviteter.  Läs bifogad Läs_Mig_FÖRST.txt för instruktioner & initiala lösenord osv.

Ni kan helt enkelt inte göra fel då det mesta sker automatiskt! Perfekt för nybörjaren, den bekväma, er som har bråttom etc.
OBS! NI MÅSTE KOPIERA UNDAN DE FILER NI ÖNSKAR SPARA DÅ ER HÅRDDISK RADERAS INNAN WINDOWS 10 INSTALLERAS!
Perfekt om ni endast har en dator att installera eller ”inte orkar” installera på riktigt!
   NU ENDAST 99KR (inkl. Moms)
Betalning sker säkert och snabbt via PAYPAL! Efter betalning dirigeras ni om till en nedladdningssida, så stäng gärna av ev. Popup-blockerare etc.
Filen är testad via VirusTotal: https://www.virustotal.com/gui/file/0cbc2eafeb388206890bcf675745f8b8d8d80aaf943f82e3893036ee86f7637b/detection

DEN UNIKA FÖRENKLADE 3I1-GUIDEN FÖR ATT INSTALLERA WINDOWS 10 TILL NY ELLER GAMMAL DATOR!

3 snabba och förenklade "steg för steg"-guider, som skapats speciellt för rena nybörjare, visar dig VARJE steg, ett steg i taget, från förberedelser till allt du behöver göra under installationen av din dator.

Ett steg i taget, leds du, tryggt, i din egen takt, hela vägen tills din dator är helt klar! UNIKA guider för alla behov!
Obs! Med UNIKA Hjälp-filer som automatiskt utför alla svåra saker åt dig! Snabbt, smidigt och enkelt! Obs!
Passar ALLA, FRÅN rena nybörjare & uppåt! Oavsett gammal eller ny dator, snabb eller slö dator!
Vare sig ni skall
installera nytt eller installera om, eller ni köpt en sprillans ny dator som har Windows 10 från fabrik!.
Denna 3i1-guide är perfekt om ni har flera datorer hemma, vare sig det är speldatorer, surf-datorer, datorer för barn. Alla kommer att dra nytta av en korrekt installerad Windows 10!

OBS! Ni SLIPPER ta hjälp av hjälpsamma vänner, ni SLIPPER betala dyra data-firmor..  Då ni gör allt själv så slipper ni, i dessa COVID-19-tider, ha andra människor pillandes på er dator.
     ENDAST 249KR. Inkl. Moms!
Betalning sker säkert och snabbt via PAYPAL! Efter betalning dirigeras ni om till en nedladdningssida, så stäng gärna av ev. Popup-blockerare etc.
Filen ni laddar ned är testad via VirusTotal: https://www.virustotal.com/gui/file/b6ff9bd8588adee7feee33c23f4efca0b543fb04067d2ca8cf222b00ae2ac016/detection

B. C:
Mycket enklare och lättare än jag trott! Och då har jag ändo installerat datorn flera gånger tidigare.

P. E:
Rekommenderas starkt! Tydliga instruktioner, enkla att följa. Lyckades fabriksåterställa min nyköpta begagnade dator trots att jag aldrig ägt en dator innan. Under detta halvår har jag inte haft ett enda problem..

C.G:
Så enkelt och bra! Ni måste bara prova!