WINGUIDER.SE

DIN ”HJÄLP TILL SJÄLVHJÄLP”

Med WinGuiders hjälp kan du sluta använda dyra datorreparatörer varje gång problem uppstår.

WinGuider ser till att hjälpa dig att ta bort de vanligaste datorproblemen, som t.ex.: En ständigt slö dator, problem med nätverket, program fungerar inte, osv. WinGuider skapar en SNABB, STABIL & SÄKER DATOR!

DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN

Kontakt:

Info@WinGuider.se


All moms & skatt hanteras av PayPal!

WinGuider drivs av mig, Thomas Ekström

En väl utbildad och erfaren Windows-tekniker som specialiserat mig på just tWindows och då främst på säkerheten i Windows. Sedan 2004 delar jag med mig av mina kunskaper och erfarenheter via WinGuider.se. Sedan år 2000 har jag arbetat med virusskydd & IT-säkerhet, IT-forensik på en myndighet. Detta har lärt mig mängder om hur olika smittor letar sig in i datorer, denna kunskap används i WinGuiders installation för att bl.a. minska ev. smittors skadeverkan.

WinGuiders dedikerade PCAdmin-konto är den räddningsplanka som används för att 1: rensa ut ev. Smittor, 2: rädda filer då ett användarkonto är oanvändbart, t.ex. då ni glömt bort ert lösenord etc.

WinGuider.se ser till att ni får en professionell installation av Windows 10, med ökad stabilitet, högre säkerhet och alltid hög prestanda!

OM:

WinGuider är en förkortning av Windows Guider, vilket även förklarar WinGuiders syfte. WinGuider skapar professionella guider om hur allmänheten kan installera en SNABB, STABIL & SÄKER Windows 10 i sina egna datorer.

WINGUIDER.se

SÄKERHET & PRESTANDA ÅT ALLA!

WinGuiders mål är att ge allmänheten ”hjälp till självhjälp”!

Alltför många tror att det är busenkelt att installera Windows själv!

De startar installationen, klickar ”nästa, nästa” i blindo, skriver in sitt eget förnamn, trycker Enter och installerar sina spel och börjar använda datorn! OK! ”Man kan göra så! Men det är inte rätt!”

Detta gör användaren till Administratör, och att alltid logga in som administratör kortsluter all säkerhet i Windows! Alla automatiserade fulheter på internet tillåts ta över datorn i ett nafs! Detta har skapat Windows dåliga säkerhetsrykte! WinGuider hjälper allmänheten att utföra de få extra steg som hindrar dessa nackdelar. Samtidigt blir datorn snabbare, stabilare och säkrare! Så varför låta bli??

WinGuider anpassar Windows 10 för bruk i hem-miljö, WinGuider tar bort den företags-anpassning som Windows normalt har, t.ex. Via bakåtkompabilitet med äldre datasystem som många företag fortfarande kräver men som inte privatpersoner nyttjar. Företag prioriterar stabilitet och minskat supportbehov. WinGuider prioriterar även säkerheten och prestanda då många privatpersoner vill att spel & andra prestanda-krävande aktiviteter flyter på smidigt.

      INGEN ANNAN GUIDE PÅ INTERNET ÄR LIKA GENOMARBETAD SOM WINGUIDERS!

Ingen tvivlar väl på att allmenheten rent generellt oftare har problem med sin egen dator än med t.ex. Sin dator på jobbet!

Skillnaden i stabilitet, pålitlighet beror faktiskt på att arbetsdatorn, iallafall på större organisationer, är installerad av PROFFS, som har anpassat Windows inställningar för arbetet. Anpassningar som allmänheten normalt inte får del av.. Förren nu, via WinGuider.


Har arbetats fram genom många generationer av Windows, Från Nt4 via XP, Windows 2000, Windows 7 & 8 osv.

En riktigt gedigen GUIDE!

Gör Windows 10 Snabb, stabil & Säker!

Lär ER mer om Windows funktioner!

Ni förstår er dator bättre!

Ni sparar TID, PENGAR och ORK!

Ni slipper fixa, trixa och slösa bort er tid på dataproblem!

DEN ULTIMATA GUIDEN!

Google Analytics Alternative