WinGuider.se

Windows, Så som Windows skall vara!

© 2004 Thomas Ekström, WinGuider.se

Snabb, stabil och SÄKER!

Hjälper dig att installera Windows Rätt, Lätt & Säkert!

Web Analytics

NYHETER ETC.

NY DESIGN! NY ”3i1”-GUIDE! DÄR GUIDEN VISAR 3 OLIKA SÄTT ATT INSTALLERA WINDOWS 10 på!

Du väljer det sätt som passar dig!


NYA WEBBPLATSEN LANSERAS!

2018-02-20

1 Guide för att utföra OM-installation där du väljer att SPARA FILER & KONTON! Eller

OM-installation där alla filer och konton RADERAS! (T.ex. Vid försäljning)

Samt den vanliga guiden där WinGuider hjälper er ladda ned senaste Windows 10 med Microsofts egna verktyg, rätt in på er USB-pinne. Alla guider hjälper er installera Windows 10 på RÄTT SÄTT, utan brister!

ARBETAR PÅ NY KOMBI-GUIDE!

2018-03-10

KÖP 3i1-GUIDEN

ENDAST 149,90Kr inkl. Moms

(Nedladdning startar när betalningen är klar!)

VARFÖR WINGUIDER?

-Duger inte andra guider på Internet?

-Duger inte data-firmans hjälp?

De vanligaste felen som alla andra guider,och data-firmor gör är att de endast hanterar INLEDNINGEN till en installation, men missar det viktigaste! De missar t.ex. att skydda administratörs-kontot korrekt, vilket lämnar datorn oskyddad. De justerar inte Windows UAC-kontroll, vilket även det minskar datorns skydd. De förser inte datorn med en räddnings-planka ifall ditt konto hackas/ni glömmer ert lösenord!

De justerar inte bort de säkerhets-sänkande inställningar Windows tvingas ha pga. s.k. bakåt-kompatibilitet mot äldre system.  

Dvs . De hjälper er INTE  med det lite krångligare i en ominstallation.

DENNA GUIDE HJÄLPER ER MED ALLT DETTA, OCH MER DÄRTILL.

-ALLT I EN OCH SAMMA GUIDE!

Alla ovan misstag är grund-orsaken till att så många lider av slöa, instabila och smittade datorer, WinGuider.se´s installations-guide bygger lätt bort dessa misstag. Därmed slipper ni problem med prestanda, instabilitet och smittor under flera år framöver!  

ALLT FÖR YNKA 149,90Kr inkl. moms

Guiden innehåller ett avsnitt där ni lär er koppla ihop alla era datorer i en sk. HEMGRUPP!

Därmed delar ni filer med varandra UTAN att springa med USB-pinnar osv.längre!

DELA FILER VIA HEMGRUPP!

NU MED 3 OLIKA GUIDER I EN!

(LÄS JÄMFÖRELSE MD ANDRA GUIDER & DATAFIRMORS HJÄLP NERE TILL VÄNSTER)

ÄR NI TRÖTT PÅ ATT ER DATOR KRÅNGLAR, ÄR SEG OCH SLÖ?

WinGuider hjälper DIG motverka dessa problem genom att GÖRA OM, GÖR RÄTT!

Ni får hjälp att installera Windows på RÄTT SÄTT, Helt på egen hand!

Vare sig du köpt ny dator med Windows 10 i, eller har en redan använd dator!


Du får hjälp med att installera Windows 10 så att den används som den är tänkt att användas! Du slipper därmed de problem som ofta uppstår när man installerat Windows fel! Er dator kommer att fungera varje gång ni startar den eller loggar in. Program & hårdvara fungerar som  tänkt och datorn behåller sin prestanda i flera år utan att bli slö och seg.  Något som ingen andra guide kan lova!

Äntligen har WinGuider bakat ihop 3st. tidigare separata guider till en enda guide som därmed passar flera olika behov!

Alla kommentarer har raderats, Vissa säkerhetsinställningar har justerats så varken webbplatser etc. Begränsas, All er dators prestanda plockas fram.

”FULLT BLÅS UTAN LÅS!”


Nu har den mer proffsiga guiden mer plats till att, i tabell-form, dela upp vissa stycken så de är specifikt anpassade för varje typ av installation.


Vill ni installera om datorn via dess återställnings-funktion.

Så finns 2 alternativ

-För er som vill installera om Windows OCH SPARA ERA FILER OCH KONTON! (T.ex. Om ni vill reparera en krånglande dator!)

-För er som vill installera om Windows OCH RENSA BORT ALLA ERA FILER OCH KONTON!  (T.ex. om ni säljer/ger bort datorn eller helt enkelt bara vill rensa bort skräp och börja om på nytt!!)

-Ni som väljer ovan skriver ut dokumentet och sparar Guidens hjälpfiler till en USB-pinne.


Se ”Start”-sidans högra spalt OM ni kan återställa er dator, via ”kom igång”.funktionen, Om så, då kan ni välja fritt bland guidens alla 3 alternativ,


Och om ”kom igång”-funktionen inte finns där: Då kan ni endast välja alternativet att: Installera en HELT NY Windows 10, Guiden hjälper er, i detta fall, att ladda ned senaste versionen av Windows 10-till er USB-pinne (minst 8 GB stor) När ni kopierat in guidens hjälp-filer till USB-pinnen så får ni hjälp att starta datorn mot USB-pinnen och en helt ny Windows 10 installeras HELT AUTOMATISKT med hjälp av WinGuiders UNIKA HJÄLP-FILER som levereras med denna installations-guide. Ni får godkänna licens, välja språk & ev. Wi-Fi etc.

Snabbt & enkelt installerar ni, HELT SJÄLVA, Windows 10 RÄTT & LÄTT så er dator fungerar bättre, är säkrare och behåller sin prestanda i flera år framöver!


Då guiden arbetar bort flera grundläggande problem så sparar ni mycket tid på att slippa fixa problem, slippa installera om, och slippa att rensa bort smittor. Bara det är värt guidens låga pris!

WinGuider har den ENDA GUIDEN som löser ALLA dessa problem åt er!


Denna guide är en riktig PROFFS-installation skapad så att lekmän enkelt kan klara av hela installationen på en och samma kväll! De som hittills provat har märkt att det är en mycket stor skillnad på en riktig proffs-installation och en ordinär installation.


Kontrollera själv! Med det priset har alla råd att prova!


Denna guide har utarbetats under många år, och det är många timmars arbete som har lagts ned för att skapa och uppdatera dessa guider. Detta är anledningen till att guiden inte längre är gratis.


När tidigare guider var gratis laddades dessa ned tusentals gånger och jag fick själv betala alla kostnader för webbserver, drift samt underhåll & uppdatering av guiderna, inköp av licenser osv!

Då kostnaderna vida översteg inkomsterna så hoppas jag att ni idag har förståelse för att ingen guide längre är gratis! Guidernas pris är så lågt satt att alla skall ha råd med en guide!


OBS! VARJE GUIDE FÅR ANVÄNDAS TILL SAMTLIGA DATORER SOM STADIGVARANDE FINNS I ERT HEM. Ni köper en guide, och använder den till alla datorer ni har hemma! ÄR INTE DET SJYST?

(OBS! Alla hjälpfiler är i ren klartext så alla kan granska innehållet!, Innehållet skyddas dock av upphovsrätten, så kopiering etc. Är förbjuden!!)

Då Microsoft haruppgraderat Windows 10 till version 1803, så har guiden testats och uppdaterats till nyheterna i installationens slutskede samt de nya sekretess-inställningar.

GUIDEN HAR UPPDATERATS!

2018-05-08