WinGuider.se
HJÄLPER ER GÖRA ER DATOR: FELFRI, SNABB OCH TRYGG

Copyright © All rights reserved. Made by WinGuider.se /Thomas Ekström  Moms och Skatt hanteras av PayPal.

GUIDE FÖR RIKTIG DATOR FAST I SURFPLATTEFORMAT!

NYHET! NYHET! NYHET! NYHET! NYHET! NYHET! NYHET!

Guiden för er som har en RIKTIG WINDOWS 10-DATOR FAST I SURFPLATTEFORMAT!


Guiden arbetades fram på en ”Windows 10-tablett från banggood.com” som utrustats med ett SD-kort till vilken alla användares filer sparas vilket frigör utrymme på C:\ till spel, program, appar osv.!


WinGuider hjälper er med FELFRI installation, genom att styra upp och ser till att ni undviker att begå de vanliga fel som förstör prestandan, säkerheten och stabiliteten.


OBS! Ni får hjälp med ALLT! Från saker att göra INNAN ominstallationen (om ni använt datorn), som t.ex. att spara undan filer ni vill behålla, hur ni startar återställningen (om ni har använt datorn innan), hur ni uppdaterar till SENASTE VERSIONEN AV Windows 10, Ni får hjälp att installera ALLA uppdateringar, rensa bort onödiga filer från C:\. Och ser till att alla sparar sina filer till SD-kortet så ni får mer plats för program, spel och appar. Allt gammalt (korrupta filer, smittor etc.) rensas AUTOMATISKT bort! Allt gör ni via tydliga steg för steg-instruktioner som är lätta att följa.


OBS! NI FÅR HJÄLP MED HELA INSTALLATIONEN! Från början tills allt är klart!  När andra guider slutar så fortsätter WinGuiders hjälpfiler att AUTOMATISKT ställa in flera hundra inställningar som anpassar er Windows. Allt från växlingsfilens storlek till automatiska nätverksinställningar till att justera datorns säkerhetsinställningar så att den skada olika smittor och cyberangrepp kan orsaka minimeras,

Helt utan att kosta prestanda eller krångla till det!.


ALLT ovan ställs in via ett par musklick! Kan det bli enklare än så?


Ni får enkelt en surfplatta som bara fungerar, Snabbt, säkert och tryggt!


TIPS! SÖK EFTER LÄMPLIG SURFPLATTE-PC MED WINDOWS 10:

-BANGGOOD.COM

-GEEKBUYING.COM

Dessa ”2i1”-datorer KAN, MED ETT TANGENTBORD, FUNGERA SOM EN LAPTOP, EN LAPTOP som ni ni kopplar loss tangentbordet och då använder den som en ren surfplatta när ni så önskar.


Men, NOTERA Ni får en surfplatta där ni även kan installera RIKTIGA Program till, utöver alla appar!


Det kan bara en surfplatta on den har Windows 10!Skall ni köpa, så ett tips, Undvik Gearbest, dessa har oerhört många klagomål på garantireparationer etc. Så undvik att handla från dom!PRIS ENDAST: 139.90Kr inkl. moms

OBS! RIKTIGA DATORER FAST I SURFPLATTE-FORMAT. Med tangentbord blir de en laptop.


Priset avgör prestandan, Ni väljer prestanda efter eget behov!


-De flesta klarar t.ex. filmvisning i 4K.

-De flesta är riktigt tysta.

-Välj Minst 64GB hårddisk för att ha plats för program & appar. Välj ett 64 eller 128Gb-sdkort till datorn!

Real Time Web Analytics Clicky