Google Analytics Alternative

E-Post

Frågor & Support

WinGuider.se © 2003 Thomas Ekström, Ks3, 74635 Bålsta Sweden. Om WinGuider.se | WinGuider.se driver även WindowsGuides.eu

All rights reserved. Allt innehåll och alla guide skyddas av upphovsrättslagen!. Säkra betalningar via PAYPAL som även hanterar MOMS och skatt!

VARFÖR SKALL NI ANVÄNDA DEN HÄR GUIDEN? VAD SKILJER MOT ANDRA?

ÖVRIGA ONLINE-GUIDER, HJÄLPER OFTAST INTE ALLS:

Andra "installera Windows"-guider hjälper oftast inte dig alls! Oftast visar de bara hur du startar en installation av Windows 10, men sedan slutar guiderna med att du loggar in. Detta blir fel, då de inte ens hjälper dig att skapa ett Administratörskonto. Du förlorar därmed din framtida räddningsplanka samtidigt som du blockerar Windows inbyggda säkerhetsfunktioner från att fungera som tänkt. DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN ger dig däremot ALL den hjälp du behöver. Så du inte begår dessa misstag!

ISTÄLLET FÖR ATT BLOCKERA SÄKERHETEN, BYGGER DENNA GUIDE BORT ORSAKEN TILL DE VANLIGASTE PROBLEMEN INNAN DU DRABBATS AV DESSA!

Inte nog med att den DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONS-GUIDEN bygger upp din dator med säkerheten i fokus så att både skadlig kod och hackare motas i grinden! Det är en viktig hörnsten i att få datorn att BEHÅLLA sin prestanda och göra datorn stabil. Denna guide ger: PRESTANDA, SKYDD och TILLFÖRLITLIGHET i ett!

Det finns INGEN annan guide på internet (eller dator-reparatör) som gör detta!

Bakgrund:

IT-världen har haft stora problem med Microsoft och allmänhetens ovana att alltid installera systemet med endast ett administratörs konto (som har fullständiga rättigheter i datorn) Nu när antalet virus, skadlig kod, maskar etc. (som alla utnyttjar användarnas egna rättigheter för att enkelt angripa Windows-datorer) har ökat med stormsteg,  så måste något göras för att begränsa denna ovana.

Detta är vad WinGuider.se och WindowsGuides.eu försöker hjälpa alla med. På det enklaste sättet!

DEN ULTIMATA INSTALLATATIONS-GUIDEN FÖR WINDOWS:

BYGGER UPP DIN WINDOWS 10 DATOR MED SÄKERHET I FOKUS.  DETTA DÅ SÄKERHET BYGGER UPP OCH BEHÅLLER BÅDE: PRESTANDA, STABILITET OCH ANVÄNDAR-VÄNLIGHET!

DET ÄR FAKTISKT GANSKA ENKELT! Den vanliga: ”Klicka på: nästa, nästa, nästa, skriv ditt namn och börja använda din dator"-installationen är orsaken till de flesta av alla vanligaste datorproblem. Då detta gör att såväl användare och dator-virus (eller hackare/exploit Kit) HAR rätten att orsaka skada på datorn, samtidigt som detta totalt kortsluter nästan alla av Windows egna säkerhetsfunktioner. Denna ULTIMATA installations-guide åtgärdar detta på för er absolut enklaste sätt! Läs vad andra säger om  Användar-konton: här, här

HUR KAN BÄTTRE SÄKERHET GE ENKLARE ANVÄNDNING?

Först av allt du kommer kunna använda din dator på det sätt du använder den idag, men med den skillnaden att när du väl behöver administrativa-rättigheter så skriver du helt enkelt in Admin-kontots lösenord i UAC-prompten.

Detta är precis så det fungerar i Linux och i Mac och i alla datorer på din arbets-plats (om ditt arbete har en vettig IT-avdelning).


Detta håller dig och ditt data säkrare, vilket gör det säkert att använda Internetbank, shoppa online osv. Varken skadliga program eller klumpiga användare har längre möjligheten att orsaka allvarliga skador i din dator. Den skyddar dig bättre än ett antivirus och en brandvägg kan… Och det belastar inte din dator alls..

WinGuider.se´s  Mål:

Är att hjälpa privatpersoner att börja använda de säkerhetsfunktioner som faktiskt är inbyggda i Windows 10, på enklast möjliga sätt..


Det är därför WinGuider.se använder unika hjälp-filer som automatiserar alla svåra förfaranden i en korrekt utförd installation av Windows 10. Så allt alltid går sätt till!

< Tillbaka

Lorem