Google Analytics Alternative

E-Post

Frågor & Support

WinGuider.se © 2003 Thomas Ekström, Ks3, 74635 Bålsta Sweden. Om WinGuider.se | WinGuider.se driver även WindowsGuides.eu

All rights reserved. Allt innehåll och alla guide skyddas av upphovsrättslagen!. Säkra betalningar via PAYPAL som även hanterar MOMS och skatt!

VARFÖR SKALL NI ANVÄNDA DEN HÄR GUIDEN? VAD SKILJER MOT ANDRA?

ÖVRIGA ONLINE-GUIDER, HJÄLPER OFTAST INTE ALLS:

Andra "installera Windows"-guider hjälper faktiskt inte dig! Oftast visar de bara hur du startar installationen av Windows, men alla slutar innan du loggar in. DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONEN ger dig däremot ALL den hjälp du behöver, Från innan du installerar, samt hjälper under och efter installationen och den fortsätter att hjälpa dig tills precis ALLT ÄR KLART och din dator är fullt användbar, med alla de senaste uppdateringarna och korrekta drivrutiner samt en korrekt, icke hindrande, säkerhet etc.

KORREKT SÄKERHET FÖR BÅDE DATOR OCH ANVÄNDARE = TILLFÖRLITLIGHET

Ingen annan guide hjälper dig att bygga upp säkerheten i din Windows som DEN ULTIMATA WINDOWS 10 INSTALLATIONS-GUIDEN gör! Dess professionella uppbyggnad kommer att behålla din dators prestanda i åratal, den gör din dator STABILARE, och naturligtvis hjälpa till att hålla både skadlig kod och hackare i schack! Du får även lära dig att skapa och använda säkrare lösen ord än tidigare, så du behöver inte falla i denna fälla igen!  Denna guide ger: PRESTANDA, SKYDD och TILLFÖRLITLIGHET i ett!

Bakgrund:

IT-världen har haft stora problem med Microsoft och allmänhetens ovana att alltid installera systemet med endast ett administratörs konto (som har fullständiga rättigheter i datorn) Nu när antalet virus, skadlig kod, maskar etc. (som alla utnyttjar just dessa rättigheter för att enkelt angripa Windows-datorer) har ökat med stormsteg,  så måste något göras för att begränsa denna ovana.

Detta är vad WinGuider.se och WindowsGuides.eu försöker hjälpa alla med. På det enklaste sättet!

DEN ULTIMATA INSTALLATATIONS-GUIDEN FÖR WINDOWS:

BYGGER UPP DIN WINDOWS 10 DATOR MED SÄKERHET I FOKUS.  DETTA DÅ SÄKERHET BYGGER UPP OCH BEHÅLLER BÅDE: PRESTANDA, STABILITET OCH ANVÄNDAR-VÄNLIGHET!

DET ÄR FAKTISKT GANSKA ENKELT! Den vanliga: ”Klicka på: nästa, nästa, nästa, skriv ditt namn och börja använda din dator"-installationen är orsaken till de flesta av alla vanligaste datorproblem. Då detta gör att såväl användare och dator-virus (eller hackare/exploit Kit) HAR rätten att orsaka skada på datorn, samtidigt som detta totalt kortsluter nästan alla av Windows egna säkerhetsfunktioner. Denna ULTIMATA installations-guide åtgärdar detta på för er absolut enklaste sätt! Läs vad andra säger om  Användar-konton: här, här

HUR KAN BÄTTRE SÄKERHET GE ENKLARE ANVÄNDNING? Först av allt du kommer att använda din dator på det sätt du använder den idag, men med den skillnaden att när du väl behöver administrativ-rättigheter så skriver du helt enkelt in Admin-kontots lösenord i UAC-prompten. Detta är precis så det fungerar i Linux och i Mac och i alla datorer på din arbets-plats (om ditt arbete har en vettig IT-avdelning).

Detta håller dig och ditt data säkrare, vilket gör det säkert att använda Internetbank etc. Varken skadliga program eller klumpiga användare kommer längre att ha rätten att orsaka allvarliga skador på din dator.

WinGuider.se´s Mål:

Är att hjälpa privatpersoner att börja använda de säkerhetsfunktioner som faktiskt är inbyggda i Windows 10, på enklast möjliga sätt..


Det är därför WindowsGuides.eu använder unika hjälp-filer som automatiserar alla svåra förfaranden i en korrekt utförd installation av Windows 10.

< Tillbaka

Lorem