WINGUIDER.SE

PROFESSIONELL WINDOWS TILL PRIVATPERSONER! ÄVEN TILL NYBÖRJARE!

© 2003 Thomas Ekström/WinGuider.se | Allt innehåll på webbplatsen och i guiderna skyddas av upphovsrättslagen. | WinGuider = Förkortning av Windows Guider | Epost: info@WinGuider.se

Betalning sker snabbt och enkelt via PAYPAL!
Ev. Support ges via e-post!

Clicky

International webpage

Installera Windows 11

ALLT FÖR MÅNGA TROR ATT DE ”KAN” DATORER BARA FÖR ATT DE HAFT DATORER LÄNGE,
FÖR ATT DE ANVÄNT OLIKA VERSIONER AV WINDOWS, FÖR ATT DE HAR INSTALLERAT WINDOWS MÅNGA GÅNGER ELLER T.EX. FÖR ATT DE SPELAR MYCKET PC-SPEL ETC.

MEN DÅ DE SAKNAR KORREKT UTBILDNING SÅ INSTALLERAR DE OFTAST WINDOWS PÅ FEL SÄTT!

HUR INSTALLERAS WINDOWS PÅ BÄSTA SÄTT!

MEN, VAR LUGN! WINGUIDER HJÄLPER ER MED ATT LÖSA ALLT! EN GÅNG FÖR ALLA!

DET STÖRSTA FELET SOM WINDOWS FELAKTIGA INSTALLATIONSPROCESS ORSAKAR ÄR ATT ALLT SKADLIGT (Egna misstag, Virus, Trojaner, Skript osv.) ÄRVER DINA ADMINISTRATÖRSRÄTTIGHETER!

Då Windows inte tillåter dig att välja ett vanligt användarkonto så kommer du att alltid bjuda alla virus, alla trojaner osv, på DIN egna administratörsrättigheter.. Hinner inte ditt antivirus med att motarbeta det skadliga, då använder det skadliga DINA egna rättigheter att ”göra vad som helst, hur som helst” till att skada dina filer och din dator.
Windows nuvarande installationsprocess gör att din dator lättare drabbas allvarligt utav virus, trojaner, egna misstag etc.

ALLT DETTA DÅ MICROSOFT VILL TVINGA ER ATT ALLTID ANVÄNDA ETT MICROSOFT-KONTO OCH DÄRMED TVINGAR ER ATT ALLTID LOGGA IN MED ETT ADMINISTRATÖRSKONTO, TROTS ATT DETTA STRIDER MOT ”BÄSTA PRAXIS”!!!


WINGUIDERS UNIKA HJÄLP-FILER SOM INGÅR I ALL INSTALLATIONSHJÄLP KRINGGÅR DESSA SVAGHETER PÅ ENKLASTE OCH MEST EFFEKTIVA SÄTTET! WINGUIDERS INSTALLATIONHJÄLP SER TILL ATT ER DATOR INSTALLERAS OCH ANVÄNDS SÅ SOM WINDOWS ÄR TÄNKT ATT INSTALLERAS OCH ANVÄNDAS!


WinGuiders UNIKA HJÄLP-filer ser AUTOMATISKT till att er dator får en PROFESSIONELLT INSTALLERAD WINDOWS, med korrekta användarkonton, korrekt administratörsbefogenheter och t.om. Ett separat konto för RISKfyllda aktiviteter (som skyddar era filer, dokument, lösenord osv.) PRECIS SÅ SOM PROFFSEN GÖR! OCH HELT AUTOMATISKT!


När ni använder KORREKTA Användarkonton (som ni inte får via windows-installationen) så skyddas er dator, dess drivrutiner, dess nätverksinställningar och mycket mer, så starkt att dessa inte längre påverkas av vare sig användarfel, virus, trojaner, skadliga skript etc.  Redan INNAN ni ens börjat använda er dator. Ni kommer troligtvis aldrig behöver anlita datorsupport eller installera om er dator på flera år framöver!


Vi BÖRJAR MED EN KORT FÖRKLARING AV VAD SOM KRÄVS FÖR ATT INSTALLERA WINDOWS PÅ RÄTT SÄTT!

(Det som Windows installationen INTE UTFÖR MEN SOM DU BÖR GÖRA UNDER INSTALLATIONEN visas nedan med RÖD text)


1: KORREKT HANTERING AV HÅRDDISKEN, PARTITIONERING & FORMATERING!
För att ens komma hit så måste du som installerar välja
ANPASSAD: Installera bara Windows (AVANCERAT)

- Oavsett om du har en tidigare använd hårddisk, eller har en splitterny direkt från affären, så bör du 1:st RADERA ALLA BEFINTLIGA PARTITIONER, och skapa minst en ny partition. WinGuiders hjälp-filer gör detta AUTOMATISKT så att inga gamla filer/smittor/skräp följer med till din ”nya” Windows.

Och har du en gigantisk hårddisk så kan du t.ex. Skapa en extra partition för att lagra data på, Du tjänar dock inget på det, då datorn faktiskt fungerar BÄTTRE om du lagrar allt data på samma plats. (Det är så Windows är skapad för att fungera)
OBS! ALLT DETTA SKER HELT AUTOMATISKT OM NI INSTALLERAR VIA WINGUIDERS INSTALLATIONS-HJÄLP!


2: ANGE RÄTT SEKRETESSINSTÄLLNINGAR FÖR WINDOWS (OBS! EJ FÖR NÅGRA ANVÄNDARE)

Här gäller det att du väljer rätt, då dessa inställningar styr hur mycket data som skickas från din dator till Microsoft och till 3:e parter (reklam-företag), här avgör du hur mycket data Microsoft skall få ta emot från din dator.

De val du gör här avgör m.a.o. hur ”privat” din dator skall bli! Oavsett hur många användare datorn har… ÄR DET EN LAPTOP/SURFPLATTA SÅ VÄLJER NI HÄR OM FUNKTIONEN ”HITTA MIN DATOR” SKALL AKTIVERAS ELLER EJ!
Helst bör även g
rundläggande information om t.ex. En krånglande Windows uppdatering tillåtas att skickas till Microsoft så dessa 1: blir medvetna om att uppdateringen orsakat problem, samt 2: Så att Microsoft kan skapa en fix mot problemet. (Rätt val gör att ni hjälper er själva att få hjälp med krånglande Windows uppdateringar)


Utan WinGuiders installations-hjälp så kan du lätt välja att ange vissa inställningar på fel sätt, vilket  tillåts reklam-företag att samla in enorma mängder data från din dator, så att om du t.ex. söker på internet efter: BARNVAGNAR. Och nästa gång du startar din webbläsare och surfar så visar de flesta webbplatserna reklam om just BARNVAGNAR!!  Då har du angett FEL inställningar!
OBS! Även om du använder en sk. Annons-blockerare så döljer den endast annonserna, men annons-blockeraren hindrar inte reklamföretagens datainsamling, endast korrekta sekretessinställningar kan hindra denna datainsamling.).
KÖPER DU INSTALLATIONS-HJÄLP FRÅN WINGUIDER SÅ BLIR NI REKOMMENDERADE ATT VÄLJA DE VAL SOM MINIMERAR ALL DENNA DATAINSAMLING FRÅN ER DATOR.


Anges andra sekretess-inställningar fel så tillåter du att data får skickas till Microsoft, mest i syfte att få information om hur datorn används, vilka problem som ev. Uppstått (i form av fekoder osv) samt i värsta fall så tillåter du själv att alla dina tangentbords tryckningar att skickas direkt till Microsoft..

Så här gäller det att ha tungan i rätt mun och se till att ange rätt sekretess-val.

KÖPER NI INSTALLATIONS-HJÄLP FRÅN WINGUIDER SÅ REKOMMENDERAR DEN ER HUR NI VÄLJER RÄTT SEKRETESSINSTÄLLNINGAR FÖR WINDOWS!


3: SKAPA RÄTT ANVÄNDARKONTO, Det konto som ni loggar in på datorn med för att kunna använda datorn.

HÄR GÖR MICROSOFT JÄTTE-FEL DÅ DE TVINGAR ALLA ATT LOGGA IN MED ETT MICROSOFT-KONTO!

Förr kunde du som installerar själv välja ett valfritt kontonamn, du kunde t.ex. Kalla det för ”PCAdmin” då detta allra första konto som skapa i Windows ALLTID BLIR ETT ADMINISTRATÖRSKONTO.

Sedan kunde du skapa ett användarkonto åt dig och datorns andra användare (du kan skapa hur många användarkonton som du vill) och dessa användarkonton behövde förr i tiden inte alls varask. Microsoft-konton (dvs. konton som är kopplat till ett e-post-konto hos hotmail, Outlook eller live)


Felet Microsoft gör är att TVINGA alla som Installerar Windows att ange sitt egna Outlook, live eller hotmail-konto i detta skede är just att detta 1:a konto som skapas blir alltid medlem i rättighets-gruppen Administratörer. Därmed blir detta 1:a konto alltid ett oskyddat administratörskonto. När du använder datorn med detta konto så utsätts datorn för stora risker! Din dator kommer att användas på just det sätt som tillåter skadlig kod att enklast angripa din dator!

HUR BRA ÄR DET?? (INTE ALLS!)

Dessutom måste man (iallafall WinGuider) ta hänsyn till att alla som installerar eller använder Windows av olika skäl inte VILL använda Microsoft-konton utan föredrar att använda ett lokalt konto (som inte är kopplat till något e-postkonto alls).

Denna valmöjlighet har Microsoft numera valt att ta bort! Du som installerar Windows skall TVINGAS att 1: Alltid logga in med ditt Microsoftkonto 2: Därmed TVINGAR DU ATT ALLTID ANVÄNDA WINDOWS PÅ ETT OSÄKERT, RISKABELT SÄTT, dessutom med datorns enda admin-konto. Får du problem med detta konto, så kan du därmed inte reparera datorn, inte byta ditt bortglömda lösenord, inte rädda dina sparade filer, foton, dokument etc. På ett enkelt sätt.


Det är ju så, som WinGuider informerar om på denna webbplats, att all skadlig kod (populärt kallat för ”VIRUS”) samt alla hackerangrepp och allt annat skadligt på Internet, e-post osv. Körs med de rättigheter som den inloggade användaren själv har, och som administratör så har du rätten att skriva till Windows egna (egentligen skyddade) mappar, Du får skapa, starta och stoppa tjänster, du får skriva till Windows skyddade delar av registret osv.
Blir du då smittad med skadlig kod/hackad när du är inloggad med Administratörskontots rättigheter så tillåts den skadliga koden/hackarangreppet att nästla sig djupt in i systemet, injicera skadlig kod till system-processer, skriva i registret osv. WinGuider HJÄLPER er att skydda er dator genom att AUTOMATISKT SKAPA ETT ADMINISTRATÖRS-KONTO, samt korrekta ANVÄNDARKONTON. Detta sker helt automatiskt under datorns installation!


När ni skall logga in på dessa konton, så väljer NI själva om ni skall koppa dessa till er Microsoft-epost eller inte! WinGuider GER er detta val som Microsoft inte längre ger er!


NOTERA! ATT PRAKTISKT TAGET ALL INSTALLATIONS-HJÄLP NI HITTAR PÅ INTERNET ELLER FÅR VIA ER LOKALA DATA-FIRMA SLUTAR HÄR!  MEN DET GÖR INTE WinGuiders INSTALLATIONS-HJÄLP! Resten, det som visas här nedan får ni endast från WinGuider. Då WinGuider har skapat ett Administratörskoto åt er så utförs resten här nedan medan ni är inloggade på detta Administratörskonto!


Det är faktiskt endast ett par extra steg som skall utfäras för att lyckas installera Windows på rätt sätt. Tyvärr så har Windows installations process blockerat ett par av dessa mycket viktiga steg, så att följer ni den då skapar installationen olika fel. Fel som snart visar sig i form av: allt sämre prestanda, varje misstag som ni gör tillåts orsaka stora problem, ni drabbas mycket lättare av såväl skadlig kod som utav andra angrepp och attacker!

OM WINDOWS INTE INSTALLERAS KORREKT SÅ DRABBAS NI SNART AV DESSA FEL!

DET ÄR JUST FÖR ATT DE INSTALLERAR SIN DATOR PÅ FEL SÄTT SOM DE OFTA TVINGAS ATT INSTALLERA OM DATORN OFTA, OCH OFTA DRABBAS AV VIRUS, TROJANER, PROBLEM MED NÄTVERK OCH PROGRAM M.M.!

WINGUIDER HJÄLPER ALLA ATT LÄRA SIG HUR MAN INSTALLERAR SIN DATOR PÅ ETT KORREKT SÄTT! ALLA OVAN PROBLEM LÖSES INNAN NI ENS ANVÄNT DATORN!

4: VARE SIG NI FÖLJT WINDOWS INSTALLATIONS-PROCESS OCH LOGGAR IN MED ERT MICROSOFT-(Admin)KONTO ELLER NI HAR FÖLJT WINGUIDERS RÅD OCH SKAPAR ETT SEPARAT ADMINISTRATÖRS-KONTO, SÅ FÅR NI HÄR ANGE SEKRETESS-INSTÄLLNINGAR FÖR DETTA KONTO!

(OBS! DESSA INSTÄLLNINGAR GÄLLER SPECIFIKT FÖR DENNA ANVÄNDARES KONTO VARE SIG DET ÄR ETT MICROSOFT-KONTO ELLER EJ!)


Här gäller det att du väljer rätt, då dessa inställningar styr hur mycket data som skickas från din dator till Microsoft och 3:e parter (reklam-företag).  Det är dessa sekretess-val som du gör här som avgör hur ”privat” detta användar-konto kommer att vara!


Väljer du att ange vissa inställningar på fel sätt så tillåts reklam-företag att samla in enorma mängder data från din dator, så att om du t.ex. söker på internet efter: BARNVAGNAR. Och nästa gång du startar din webbläsare och surfar så visar de flesta webbplatserna reklam om just BARNVAGNAR!!  Då har du angett FEL inställningar!
OBS! Även om du använder en sk. Annons-blockerare så döljer den endast annonserna, men annons-blockeraren hindrar inte reklamföretagens datainsamling, endast korrekta sekretessinställningar kan hindra denna datainsamling.).
KÖPER DU INSTALLATIONS-HJÄLP FRÅN WINGUIDER SÅ BLIR NI REKOMMENDERADE ATT VÄLJA DE VAL SOM MINIMERAR ALL DENNA DATAINSAMLING FRÅN ER DATOR.


Anges andra sekretess-inställningar fel så tillåter du att data får skickas till Microsoft, mest i syfte att få information om hur datorn används, vilka problem som ev. Uppstått (i form av fekoder osv) samt i värsta fall så tillåter du själv att alla dina tangentbords-tryckningar att skickas direkt till Microsoft..

Så här gäller det att ha tungan i rätt mun och se till att ange rätt sekretess-val.

KÖPER NI INSTALLATIONS-HJÄLP FRÅN WINGUIDER SÅ REKOMMENDERAR DEN ER HUR NI VÄLJER RÄTT SEKRETESSINSTÄLLNINGAR FÖR WINDOWS!


5: INSTALLERA DRIVRUTINER FÖR ANTINGEN INTEL-DATORER ELLER FÖR AMD-DATORER
Köper ni installations-hjälp från WinGuider så har ni redan under förberedelserna laddat ned BÅDE drivrutiner för INTEL-datorer som för AMD-datorer. Ni får hjälp att kontrollera i SYSTEMINFO om er dator är en INTEL-dator eller en AMD-dator, varpå ni installerar korrekt drivrutin för er dator. Den är redan nedladdad och klar (finns i mappen ”DRIVRUTINER” på er USB-pinne!


6: NI UPPDATERAR DATORN VIA WINDOWS UPDATE. Trots att ni laddat ned den absolut senaste versionen av Windows så finns det nya uppdateringar att ladda hem och installera. Ni som köpt WinGuiders installations-hjälp får även hjälp att ställa in AVANCERADE alternativ för Windows update. WinGuider hjälper er förbereda er dator på rätt sätt!


7: KONFIGURERA SAMTYCKE I EDGE: (Detta minskar kraftigt all reklam som riktas specifikt mot just ert Admin-konto)

Här visar WinGuider hur ni väljer att INTE ACCEPTERA ATT REKLAMFÖRETAG FÅR SAMLA IN DATA FRÅN ER DATOR!

Varken Microsoft eller Windows eller er lokala data-firma hjälper er med detta!


8: VILL NI SÅ FÅR NI INSTALLERA ALLA PROGRAM SOM NI BEHÖVER HA REDAN FRÅN BÖRJAN:

Som t.ex. programvara till er skrivare, era mobiltelefoner, ev. digital- eller video-kameror, Spel som ej går via Steam etc. Då ni gör detta nu så kommer ni i gång snabbare när ni väl behöver skriva ut, säkehetskopiera data från era mobiler, eller ni önskar börja spela era favoritspel. Det går fort att installera dessa nu, men bökigare om ni skippar detta och måste t.ex. Installera MS OFFICE när ni väl behöver använda Word eller excel etc. WinGuider hjälper er förbereda er dator på rätt sätt!


9: NI FÅR AKTIVERA SYSTEMSKYDD MED ÅTERSTÄLLNINGSPUNKTER:

SYFTE: Systemskydd sparar hur er dator ”ser ut” INNAN ett nytt program etc. installeras, så OM det blir något fel så kan ni 1:  avinstallera programmet, 2: återställa datorns skick till det INNAN ni installerade programvaran.. Praktiskt vid ev. Krångel! WinGuider hjälper er förbereda er dator på rätt sätt!


10: (VID BEHOV) SKAPA ANVÄNDARKONTON ÅT DATORNS ÖVRIGA ANVÄNDARE:

INFO: Ett korrekt användarkonto har redan förskapats åt Ägaren, Detta blir dator-ägarens användarkonto från och med nu! Vidare finns ännu ett konto, vid namn: RISK, som ni givetvis växlar till för mer riskfyllda aktiviteter..

- Om inga andra skall kunna låna eller använda datorn då skippar ni detta steg.. WinGuider hjälper er andra att förbereda er dator på rätt sätt!


GRATTIS! Nu har ni installerat Windows 11 på rätt sätt till er dator!

OBS! All RÖD-text ovan är sådant ni SJÄLVA skall utföra, utan hjälp från Microsoft eller Windows installations-process etc. Ni förväntas veta ATT ni skall göra dessa saker samt veta HUR dessa saker skall göras! WinGuider är de enda på internet som hjälper er att göra RÄTT…

ALL ANNAN INSTALLATIONSHJÄLP, PÅ INTERNET ELLER DEN ER DATAFIRMA GER ER HAR REDAN SLUTAT HJÄLPA ER HÄR!


Men WinGuider fortsätter, även här, att hjälpa er ytterigare! WinGuider hjälper er förbereda er dator på rätt sätt, så hjälper vi er att justera ert egna användarkonto, som ni nu skall få logga in på!


WINGUIDER HJÄLPER ER ATT JUSTERA OCH ANPASSA ERT EGNA ANVÄNDARKONTO!

OBS! ALLA NEDAN STEG ÄR UNIKA FÖR WINGUIDER. INGEN ANNAN HJÄLPER ER MED DESSA!


A: LOGGA IN PÅ DET FÖRSKAPADE ANVÄNDARKONTOT SOM ÄR AVSETT FÖR DATORÄGAREN!
Detta konto är ett skyddat konto som inte utsätter er dator för extra risker, utan har till syfte att begränsa ALLA typer av angrepp från att skada er dator allvarligt!

Till skillnad från det konto som Windows installations-process hade skapat åt er så enbart genom att använda detta konto, som WinGuider automatiskt skapat åt er, så skyddar detta konto er dator BÄTTRE ÄN ENS DET BÄSTA ANTIVIRUS-PROGRAM hade kunnat skydda er OM ni fortsatt att använa det konto som Windows installations-process tvingar er till att använda.


B:  JUSTERA SEKRETESS-INSTÄLLNINGAR FÖR DITT PRIVATA KONTO:

SYFTE: Att stänga AV funktioner som endast gynnar reklam-företagen som genom sin datainsamling kan RIKTA ”bättre säljande” annonser mot er. Ni rekommenderas av WinGuider att ange dessa sekretess-inställningar på så sätt att reklam-företag inte längre tillåts att samla in enorma mängder data från din dator, så att om du t.ex. söker på internet efter: BARNVAGNAR. Så nästa gång du startar din webbläsare och surfar så visar de flesta webbplatserna INTE LÄNGRE reklam om just BARNVAGNAR!!  Då har WinGuider hjälpt dig att blockera denna datainsamling, som du troligen inte ens visste om!
OBS! Även om du använder en sk. Annons-blockerare så döljer den endast annonserna, men annons-blockeraren hindrar inte reklamföretagens datainsamling, endast korrekta sekretessinställningar kan hindra denna datainsamling.).
De sekretess-inställningar som WinGuider rekommenderar er, hindrar även att onödig data skickas till Microsoft, endast FEL orsakade av program eller appar skickas till Microsoft så de får kännedom om problemen samt därmed kan skapa uppdateringar som hindrar att felen uppstår igen.. All ONÖDIG data-insamling från er dator minskas till ett absolut minimum..

OBS! Då dessa inställningar endast blockerar denna datainsamling, men i sig inte hindrar reklam från att visas så rekommenderas ni senare i installations-hjälpen att installera och trimma in en mycket bra och gratis Annons-blockerare!


C: KONFIGURERA SAMTYCKE I EDGE: (Detta minskar kraftigt all reklam som riktas specifikt mot just ert egna konto)

Här visar WinGuider hur ni väljer att INTE ACCEPTERA ATT REKLAMFÖRETAG FÅR SAMLA IN DATA FRÅN ER DATOR!

OBS! Varken Microsoft eller Windows hjälper er med detta!


D: DÅ NI, via WinGuider, FÅR HJÄLP AV SKRIVBORDS IKONER FÖR ATT SNABBARE OCH LÄTTARE FÅ ÅTKOMST TILL ERA SPARADE FILER SÅ JUSTERAR NI DESSA WinGuiders UNIKA SKRIVBORDS-IKONER ENLIGT NEDAN BILD:
E: INSTALLERA EN ADBLOCK-PROGRAMVARA!
Här hjälper WinGuider er att ladda ned och installera en programvara som BLOCKERAR VISNINGEN AV ANNONSER!
Detta bidrar till att öka glädjen och nyttan med att surfa på internet.
Ni surfar snabbare och utan störande annonser!


F: HÄR ANPASSAR NI ER PRIVATA ”SFÄR” FÖR ANVÄNDNING! (så allt flyter på BÄTTRE, och datorn blir säkrare!)

Ni kör den UNIKA HJÄLP-FILEN: SecureUser som WinGuider förser er med..

SecureUser ser till att säkerhetsinställningar för just ERT användar-konto förstärks så att ni skall VÅGA använda datorn fritt och t.ex. vågar surfa mer fritt, utan begränsningar. Först har WinGuider förstärkt er dators säkerhet och NU, via denna fil så förstärks säkerheten för just ert användarkonto. (OBS! Detta är UNIKT För WinGuiders installations-hjälp)


G: NI SOM TIDIGARE HAR KOPIERAT ERA UNDAN ERA PRIVATA FILER TILL EXTERN HÅRDDISK:

NI KOPPLAR IN DEN EXTERNA HÅRDDISKEN IGEN för att kopiera tillbaka de sparade filerna till motsv. Mapp på C:\


H: Valfritt: ANPASSA Windows MEDIA PLAYER: (Då Media Player uppdateras i nya Window 11, så visar WinGuider hur ni för större nytta av att prova den nya media playern), Den spelar upp filer och filmer etc. BÅDE från era privata mappar samt från datorns DELADE mappar (som andra användare kan se)


I: Valfritt: KOPPLA ER DATOR TILL ER MOBILTELEFON: (Se aviseringar i datorn, ring och svara i telefon via er dator osv.)
Detta är ett praktiskt hjälpmedel som finns inbyggt i Windows. Ni kan både läsa och skicka SMS från er dator, Ni kan Ringa och besvara telefonsamtal via er dator.. Osv.  


J: LADDA NER APPAR FRÅN MICROSOFT STORE
Här påminner WinGuider er att ladda ned de appar ni ev. Önskar använda de appar, som t.ex.VLC Media player,

Spotify/Deezer, Twitter, Instagram, WhatsApp Desktop, Telegram desktop, Netflix, One photo Viewer, osv.


K: WINGUIDER HJÄLPER ER ATT SKYDDA ERA LÖSENORD FRÅN HACKARE!
I detta steg så hjälper WinGuider er med hur ni går tillväga för att skydda era lösenord. Om någon på ett eller annat sätt fått tag på ditt lösenord till ditt Microsoftkonto etc. Så kan de inte längre byta ut ditt lösenord utan att du själv måste godkänna lösenordsbytet..


L: NI LOGGAR UT FÖR ATT SPARA DESSA ANPASSNINGAR

Nu får ni logga ut från ert konto för att på så sätt spara alla de förändringar och förbättringar som WinGuider hjälp er med..  Er dator är nu helt klar att användas.. Har ni lagt till ett extra användarkonto för t.ex. Er partner, så upprepar denne nu alla steg A till L.  


ATT INSTALLERA ERN DATOR SOM ETT PROFFS TAR ENDAST ETT TIOTAL MINUTER EXTRA,

MEN DU SPARAR IN DEN TIDEN 10 GÅNGER OM GENOM ATT DU SLIPPER ONÖDIGA RENSNINGAR, FELSÖKNINGAR, PROBLEMLÖSNINGAR OCH IDELIGA OMINSTALLATIONER!

Permanent PRESTANDA

Maximal drift-stabilitet

Extra hög säkerhet

På ENKLASTE sätt

För ALLA, både för nybörjare som erfarna!

Och alla däremellan

Till Installations-anvisningar för Windows 11

Till Installations-anvisningar för Windows 10

SÅ LÄTT INSTALLERAR NI WINDOWS PÅ BÄSTA SÄTT!

VAD ÄR DET SOM WINGUIDER EGENTLIGEN HJÄLPER ER MED:

Ett operativsystems skydd är de arkitektoniska lösningar som inte tillåter ett nytt eller okänt program att få fullständig eller tillräckligt bred åtkomst till datorsystemet eller dess filer som lagras på hårddisken (inklusive programfiler) eller till potentiellt farliga tjänster i systemet.

En sådan begränsning blockerar faktiskt de flesta skadliga aktiviteter.


När Windows-säkerhetsmodell används korrekt erbjuder den just denna typ av skydd och samtidigt ger alla användare fri tillgång till all korrekt installerad programvara samtidigt som skadliga aktiviteter begränsas kraftigt.

Tyvärr förstör de flesta individer detta säkerhetslager eftersom de (vanligtvis omedvetet) alltid använder datorns administratörskonto som sitt dagliga användarkonto och erbjuder all skadlig programvara möjligheten att tillskansa sig detta "fullständiga eller tillräckligt breda åtkomst till datorsystemet eller dess filer lagrade i disken (inklusive programfiler)" som dessa kräver för att utföra sitt skadliga jobb.

WinGuiders syfte är att informera allmänheten om detta problem och att visa genom våra guider hur man installerar sin dator korrekt, så att skadliga saker tas emot i porten, även innan datorn har börjat användas!

WinGuider HJÄLPER allmänheten att säkra sina datorer på ett så effektivt sätt som möjligt, genom principen: Håll det enkelt och okomplicerat, helt utan att blanda in några extra programvaror eller liknande!