WINGUIDER.SE

SNABB, STABIL OCH EXTRA SÄKER DATOR ÅT PRIVATPERSONER!
VI BIDRAR TILL ATT SKYDDA SVERIGES PRIVATA DATORER SAMTIDIGT LÄR VI OVANA ATT HANTERA SIN DATOR.
DETTA MINSKAR DIGITALT UTANFÖRSKAP!

Mail: info@WinGuider.se?subject=Webb-Fråga:
WinGuider! Hjälper dig SKYDDA din dator! Windows-skolan Installera säkrare Windows 11 Installera säkrare Windows 10 WinGuiders TIPS & TRIX Om WinGuider

GUIDE: INSTALLERA SÄKRARE WINDOWS 10 MED EXTRA BRA SKYDD MOT SKADLIG KOD & ANDRA ANGREPP

EN UNIK ”GÖR DET SJÄLV”-HJÄLP SPECIFIKT SKAPAD FÖR PRIVATPERSONER!

VÅR UNIKA ANVISNING HJÄLPER DIG ATT INSTALLERA WINDOWS 10 SOM ETT PROFFS!
DU PLOCKAR UT MAXIMALT AV DATORNS PRESTANDA +MAXIMERAR SÄKERHET & STABILITET!

VARE SIG DU HAR EN NY ELLER BEGAGNAD DATOR SOM FUNGERAR MED WINDOWS 10.
Vi hjälper dig, steg för steg, vare sig du uppgraderar din dator eller installerar om datorn med Windows 11.  Du får hjälp att rensa ut allt gammalt & dåligt i datorn för att börja om på en helt ny kula med senaste Windows 11!

- ALLT PÅ EGEN HAND! Vare sig du är nybörjare på datorer eller har stor datorvana, vare sig du är ung eller äldre. Denna installationsguide passar ALLA! Installationsmetoden som används löser de vanligaste datorproblemen redan innan de ens hunnit uppstå! Du slipper betala dyra datareparatörer, Du får ett bättre resultat och du lär dig mycket mer om Windows.

Du slipper uppleva vanliga brister och problem, då du har fått hjälp att motarbeta problemen redan från start!

Installationsmetoden gör att datorn kan använda all prestanda er hårdvara har & BEHÅLLER SIN PRESTANDA I FLERA ÅR FRAMÖVER! Datorn får maximal driftstabilitet och blir mycket mer skyddad mot virus, trojaner och annat skadligt samtidigt som datorn förblir lika lättanvänd!

En komplett guide som börjar med att du får hjälp att LADDA NED WINDOWS 11 på Svenska till en USB-pinne á minst 8Gb.
Denna USB-pinne använder du sedan när du skall installera eller installera OM din dator.

Guiden leder er STEG FÖR STEG igenom ALLT, Från inkoppling av USB-pinne, via val av funktionstangent som får datorn att STARTA mot USB-pinnen, och vidare genom regionsval, val av tangentbord osv., Du får hjälp att ange KORREKTA sekretessinställningar, Där andra får ange sitt MS-konto, så loggar du in på datorns dedikerade administratörskonto med ett förutbestämt lösenord, Du får hjälp med allt från att uppdatera Windows osv. ända tills din dator är HELT KLAR ATT ANVÄNDAS!

Till denna installations-hjälp ingår HELT UNIKA HJÄLP-FILER (alla är i klartext så ALLA kan läsa dessa) som gör mer än halva jobbet åt er, så inget av det lite krångligare kan gå fel! Du använder sedan datorn precis så som du vill, till vad du vill,fast tryggare & säkrare!

Du får använda USB-pinnen och installationsguiden till ALLA datorer som finns i ditt hem & som ägs och används av personer folkbokförda tillsammans med dig! Dina barn, din partner osv.

Vår websida för ”Tips & Trix” visar hur ni på ett enkelt och säkert sätt kan dela filer mellan alla era datorer, samt lär alla i familjen hur ni kan skapa säkrare lösenord så enkelt sätt att både småbarn som äldre kan lära sig detta.


Då ytterst få efterfrågar SUPPORT så ges denna endast via E-post, Guiden är så informativ och tydlig att det är svårt att göra fel! Såväl ynglingar som äldre har meddelat att deras installation gick utan problem! Följ bara guiden RAD för RAD och du bör inte kunna misslyckas!


NU ENDAST 249KR
Inkl. Moms

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

OBS! När du betalat via PayPal, så dirigeras du automatiskt om till en automatisk nedladdning.

Välj att spara den ZIP-fil som automatiskt laddas ned till t.ex. er dokument-mapp.

HÖGERKLICKA på Zip-filen, välj ”Extrahera alla”, Välj ”Bläddra”, och markera t.ex. din dokument-mapp, Välj: Extrahera. Nu är zip-filen uppackad till den av dig valda mapp!

I mappen så ser du nu en zip-fil: Extrahera till USB.zip den kommer du senare att extrahera till er USB-pinne.
Ni ser även PDF-filer samt en TEXT-fil:
Läs Mig.txt som du skall dubbelklicka på.

I denna text-fil så anges mer detaljerat hur du påbörjar användandet av WinGuiders UNIKA installationshjälp så att du kan installera Windows 10 helt på egen hand!

SÅ FUNGERAR DEN UNIKA INSTALLATIONS-HJÄLPEN:

Det WinGuider i praktiken gör är att, via PROFFSfunktioner och hjälpfiler, liknande de som alla stora organisationer använder sig av för att automatisera sina datorinstallationer, se till att DIN DATOR installerar Windows så som Windows är skapt att bli installerad!

WinGuiders installationshjälp ser AUTOMATISKT (via en sk. ”Svarsfil”) till att aktivera möjligheterna som Microsoft har blockerat i gränssnittet (och som tidigare var en självklarhet att ALLA hade tillgång till) som AUTOMATISKT gör att ni får ett separat PCAdmin-konto och ett standard-användarkonto. Dessutom så medföljer det flera UNIKA hjälpfiler, de flesta exekveras automatiskt i rätt tid, en enda hjälpfil får ni exekvera själva!

Såväl svarsfilen och hjälpfilerna ser till att varje installation ni använder dem till går EXAKT likadant till, har ni flera Windows datorer hemma så installeras alla lika bra, med samma extra höga säkerhet, prestanda och driftstabilitet. Allt för att göra det enklare för er..

Dessa hjälpfiler tar bort kravet på att ni skall ha förkunskaper, kan ni starta dator & bildskärm samt använda tangentbord och mus så räcker det för att ni skall kunna installera er dator helt själv, helt på egen hand! Ni följer bara instruktion efter instruktion, och VIPS så har ni en PROFFS-installerad dator. Instruktionerna är så skapta att nybörjare LÄR SIG MER om sin dator och hur den skall användas.. (Ni slipper gå en datakurs).

(OBS! Alla hjälp-filer är i ren klartext så ni kan studera vad de gör och ändra t.ex. Användarnamn från ”ägaren” till ert egna förnamn osv.)

Dessutom får ni lära er WinGuiders UNIKA metod:
WINGUIDER-METODEN som ni kan använda för att, på ett enkelt sätt, skapa starkare lösenord, som ändå är enkla att komma ihåg och att skriva in! Med dessa minskar risken mycket kraftigt för att era konton ”hackas” så ni förlorar kontrollen över era sociala medier, epost, datorkonton osv..

Allt innehåll på webbplatsen och i guiderna etc. skyddas av upphovsrättslagen

© 2003 WinGuider.se/Thomas Ekström
Webbplatsen är miljövänligt framställd, Inga träd dog under konstruktionen av denna webbplats,
 däremot KAN några elektroner ha blivit lätt omskakade.

SLIPP RENSA, TRIMMA, HÄRDA OCH KRÅNGLA..
VÅRA HJÄLPFILER GÖR ALLT DETTA ÅT DIG!