Google Analytics Alternative
SVENSKA PRIVATPERSONERS MEST POPULÄRA HJÄLP ATT INSTALLERA WINDOWS 10 PÅ RÄTT SÄTT!
Datorhjälp, En gång för alla!


WinGuider.se

International Website:

WinGuider är en förkortning av:

WinGuider.se

© 2003 Thomas Ekström, Ks3, 746 35 Bålsta, Sweden. På Internet sedan 2003|

Share on Facebook
International Website!
Guides in all languages!
IT-SÄKERHET, PRESTANDA OCH ANVÄNDAR-VÄNLIGHET ÅT FOLKET

SÅ ANVÄNDER NI WINDOWS ”DELADE MAPPAR”!

Ni behöver inga ”Cleaners”, Boosters”, ”OPTIMIZERS” ALLS, dessa är rena BLUFF-program som inte utför något reellt arbete alls. De har endast en placebo-effekt!

Se: Microsoft does NOT support the use of registry cleaners.

Se: Does Microsoft have a registry cleaner?  Also, is it necessary to use a registry cleaner?
Liknande gäller alla andra typer av ”verktyg”.
Om de hade behövts till Windows så hade de redan INGÅTT i Windows, och det gör dom ju inte!!! Vad gäller: Driver-Updaters rekommenderar de ALLTID uppdateringar..även om ni precis installerat alla de senaste drivrutinerna. Boosters, och optimizers gör inget ”magiskt” i er dator, så ev. förbättringar är oftast ren placebo-effekt.. Inga oberoende tester har påvisat någon positiv effekt av ovanstående program..  Låt dig inte luras av sådant skräp, installera istället datorn korrekt så får du ut maximal prestanda, maximal säkerhet och maximal drift-stabilitet.

Datorn håller sig både SÄKRARE & STABILARE om ni slutar logga in som Adminstratörer.
se t.ex: Standardkonto mot Admin-konto, Kort sagt så om du alltid loggar in som Administratör (vilket du alltid gör om du skrivit in DITT namn i slutet av installations-processen) så kan du inte bara skada din dator av misstag, utan du bjuder alla virus etc. Som du stöter på, på DINA ADMINISTRATIVA BEHÖRIGHETER så även de tillåts skada din dators installation, din säkerhet och alla dina filer..
Att alltid logga in som Administratör är som om en bank där alla anställda går hem kl:17:00 men ingen låser dörrar eller kassavalv.. Allt lämnas vidöppet för angrepp. Ev. Antivirus-program har oftast en stor eftersläpning att när det reagerar så är er dator och era filer redan drabbade. Om inte antivirus-programmen haft denna eftersläpning så borde de flesta virus, trojaner etc. redan vara utrotade.. Och det är dem ju inte.. Eller hur..

Det finns endast ETT sätt att härda sin dator mot skadliga beteenden, skadliga filer och externa angrepp.. Nämligen att installera Windows korrekt, samt använda Windows 10 korrekt. EXAKT DET NI GÖR VIA WINGUIDERs OLIKA GUIDER
Ni slipper luras av olika programvaror som HARDENERS, ARMOURs osv. WinGuider ger er DATORSÄKERHET PÅ RIKTIGT, utan att ni installerat ett enda program..Visste ni ens att Windows har ”DELADE MAPPAR”, Mappar just för delning av filer i ert lokala nätverk! Alla filer etc. Som ni KOPIERAR dit kan då ses av andra på er dator eller av andra datorer i ert nätverk! Men inte med automatik, Ni måste aktivera åtkomsten till dessa först! Efter det slipper ni springa med USB-pinnar, skicka filer via e-Post etc..

Det är mycket lättare än man tror att få Windows 10 minst lika säker som linux eller Mac sägs vara.. Helt utan extra programvaror, helt utan kostnad.. (Så som WinGuider gör!)
Det florerar alltför många myter (osanningar) om Datorer, om Windows, Om säkerhet osv. Detta är WinGuiders sida där vi sakta men säkert reder ut vad som egentligen gäller..


HÄR BJUDER VI PÅ ”BRA ATT HA-KUNSKAP” SAMT LITE TRIX OSV..

WinGuiders TIPS & ALLMÄN INFORMATION..

In eget sapien vitae massa