WINGUIDER.SE

     VI ERBJUDER IT-HJÄLP ÅT ICKE-TEKNISKA PRIVATPERSONER
VÅRA GUIDER MED TILLHÖRANDE UNIKA HJÄLP-FILER HJÄLPER DIG ATT ENKELT INSTALLERA OCH HANTERA WINDOWS PÅ RÄTT SÄTT.

Mail: info@WinGuider.se?subject=Webb-Fråga:
INSTALLERA WINDOWS 11 RÄTT, PÅ ENKLASTE SÄTT GUIDE: INSTALLERA WINDOWS 11 PÅ RÄTT SÄTT! WinGuiders TIPS & TRIX Windows-skolan Om WinGuider

MED VÅR UNIKA HJÄLP KAN ÄVEN DU INSTALLERA WINDOWS SÅ SOM RIKTIGA PROFFS GÖR!

SLUTA ATT BETALA DYRT FÖR SÅDANT DU LÄTT KAN GÖRA PÅ EGEN HAND, MED VÅR HJÄLP!

DETTA GÄLLER ÄVEN OM DU ALDRIG HAR INSTALLERAT EN DATOR FÖRR!

LÖS PROBLEMEN
EN GÅNG FÖR ALLA!

De flesta dator-problem som privatpersoner drabbas av beror i mångt och mycket på diverse FEL som skedde redan när datorn installerades.. Detta oavsett om de skaffat Windows själva, eller om Windows ingick i datorn redan från start.


De flesta datorproblem har sitt ursprung i att Windows installations-process INTE hjälper till att avhjälpa källan till dessa problem..

Lyckligtvis gör WinGuider det..

HINDRA SKADLIG KOD
GENOM TT INSTALLERA PÅ BÄSTA SÄTT

ETT PROFFS TILL ER HJÄLP!

SLIPP BETALA ARBETSKOSTNAD

EXTRA SKYDD MOT ANGREPP

ÖKAD SÄKERHET Gör att ni KAN använda er dator FRITT, precis så som ni VILL! Utan begränsningar!

JA! Det är FAKTISKT SANT!

DÅ DU GÖR JOBBET SJÄLV, SÅ SLIPPER DU BETALA FÖR NÅGONS ARBETSKOSTNAD!


Låter det krångligt?


Nä! Det är det egentligen INTE!

WinGuiders installations-anvisningar är SKRIVNA så att det räcker med att du kan starta en dator, använda tangentbord och dator musen..

Du följer enkla ”STEG FÖR STEG” anvisningar.. Enklare än IKEA!

Det är faktiskt en av fördelarna med att installera och använda datorn på RÄTT SÄTT!

Man blockerar helt enkelt de vanligaste sätten som virus, trojaner, hackare etc, försöker angripa er dator..

De smittor som ni ev. Drabbas utav FÅR helt enkelt inte installera sig till er dator på samma sätt som om ni installerade er dator ”på vanligt sätt”..

Detta är skillnaden mellan PROFFS och ICKE PROFFS!

MEDAN ANDRA IT-SUPPORT FÖRETAG OFTAST LÖSER ETT PROBLEM I TAGET! SÅ VÄNTAR WinGuider TILLS ATT NI SKALL INSTALLERA (OM) ER DATOR, VARVID NI VIA WINGUIDERS INSTALLATIONS-HJÄLP, REDAN DÄR, UNDER INSTALLATIONEN FÅR HJÄLP TILL ATT BLOCKERA ORSAKEN TILL VANLIGA DATORPROBLEMEN

           NI SLIPPER ALLA VANLIGA DATORPROBLEM!

WinGuider är en oberoende specialist på Windows säkerhet.

Vi har ingen reklam, inga sponsrade länkar eller annat sponsrat innehåll.


Vi hjälper bara dig att installera din dator så att de vanligaste datorproblemen aldrig kommer att drabba dig!


OM WINGUIDER:

Ett äkta Windows-proffs och en Windows-specialist!
- Proffs då jag haft som profession (yrke) att ge support för, installera, konfigurera, hantera samt säkra upp (härda) Windows datorer ända sedan 1997.

- Specialist då jag valt mig att specialisera mig på endast Windows och mer Windows-säkerhet samt anti-virus & liknande i Windows redan från 1997.

Jag började som IT-konsult på EDS Nordic 1997 och var till 100% uthyrd till en medicin-tekniskt företag som tillverkade pacemakers
där började jag arbeta på helpdesk, (användarsupport). Utöver att  lösa de dator-problem som de dryga 400 användarna sökte hjälp med, så fick jag i uppdrag att installera företagets alla nyköpta datorer.
Under arbetet med att installera de nyköpta datorerna så skapade jag en installationsmall så att vi kunde installera alla datorer exakt likadant.
Dessa installationsmallar bildade senare grunden till den installations-hjälp som WinGuiders UNIKA installations-guider ger.


Runt år 2000 så bytte jag arbetsgivare och blev statligt anställd, jag kastades omedelbart in i att ansvara för och administrera antivirus-skyddet för de dryga 17.000 datorer (och över 1000 servrar) som myndigheten hade.
I.o.m. detta arbete så tog jag mig jag chansen att studera hur alla typer av olika virus, trojaner och andra smittor angriper datorer. I arbetet så fick jag även utbildning i bl.a. "praktisk hantering av virus, virusskydd och hackers", dvs. hur virus & virusskydd fungerar, hur de olika smitto-typerna är uppbyggda samt hur olika smittor fungerar och hur de angriper datorer, Utbildningar i brandväggar, kerberos, Teknisk dokumentation osv.

Utöver att hantera bl.a. anti-virus-program, utreda smittor och angrepp, så blev jag snart även delaktig i att installera och administrera olika andra säkerhets-funktioner som t.ex. Ett surf-filter, Next generation-brandvägg och  jag var även delaktig och drivande i upphandlingar för antivirus, surf-filtrering mfl.
Vi byggde upp LABB för att både testa antivirus-produkter och jag personligen byggde senare upp ett IT- forensisk labb för såväl analys av olika ”virus, trojaner osv” samt för att utföra övriga IT-forensiska uppgifter. Detta IT-forensiska labb bestod av speciellt härdade, fristående Windows-datorer som installerades med hjälp av
WinGuiders installations-manualer.

Under de drygt 25 år som jag har arbetat med IT-säkerhet, och specifikt med att utreda smittor som myndighetens antivirus missat, och via upphandlingar fått testa och utvärdera så gott som alla skydd mot smittor och andra hot på en professionell nivå så har jag god insyn i vilka svagheter som världens alla typer av ”virus”, trojaner, spyware osv. Försöker utnyttja. Och därmed har jag mycket god insikt i hur man får en dator att bekämpa dessa angrepp. Och tro mig, än i dag så litar huvuddelen av all skadlig kod på att den kan ”ta rygg” på DINA administratörsrättigheter..


Utöver detta så har jag i 25 år fått se vilka problem som användare, privata som anställda, har med sina datorer!

Och under dessa 25 år har i stort sett hela tiden rört sig om exakt samma orsaker till varför problemen uppstått i deras datorer. (= Oftast onödig admin-inloggning)

DÄRFÖR INSISTERAR JAG PÅ ATT FÅ HJÄLPA PRIVATPERSONER ATT, PÅ ENKLASTE SÄTT, FÅ MÖJLIGHET ATT  INSTALLERA SIN DATOR PÅ RÄTT SÄTT SÅ ATT SÄKERHET, DRIFTSTABILITET OCH ANVÄNDBARHET MAXIMERAS till ”självkostnadspris”

WINGUIDER LÄR DIG DÄRFÖR ATT GÖRA RÄTT EN GÅNG! OCH DÅ SLIPPER DU ATT SENARE SLÖSA BORT TIMMAR AV FELSÖKNING, RENSNINGAR OCH IDELIGA OMINSTALLATIONER!


Kort sagt så får ni en dator som är så mycket säkrare, smidigare, stabilare och t.o.m. ENKLARE att använda då ni slipper oroa er för att göra fel…


              Hur mycket är inte det värt? Windows så som Windows skall vara: Snabb, stabil och SÄKER!

OCH ALLT DETTA FÖR YNKA 249Kr inkl. Moms!

WinGuider.se drivs ideellt! Du betalar endast ett själv-kostnads pris!
WinGuiders syfte är att förbättra IT-säkerheten bland privat personer, på absolut enklaste och mest pålitliga sätt!

WinGuider har 25-års SAMLAD ERFARENHET av att ge support till Windows-användare!

Winguider har redan gjort alla de fel som privatpersoner och icke utbildade it-tekniker begår.

WinGuider har om och om  igen sett nackdelarna av att inte tänka igenom vad man behöver, att inte planera sin dators installation och användande! WinGuiders mål är att höja datorvanan samt säkerheten hos privata Svenska datoranvändare


WinGuider har sedan 2003 förmedlat sin erfarenhet direkt till privatpersoner.

- WINGUIDERS UNIKA HJÄLP-FILER skapar korrekta förutsättningarna så att din dator alltid kommer att fungera så bra den kan.
- WinGuider har planerat och tänkt igenom allt åt er, Från hur allt gammalt data skall raderas, hur hårddisken skall partitioneras & formateras osv, WinGuider lär dig hur du anger RÄTT sekretess-inställningar, WinGuider bygger upp er dator på bästa sätt!
WinGuider lär er BÅDE att hantera och använda Windows på bästa sätt, så ni alltid har en så snabb, ENKEL och så säker dator som ni kan få!
Hjälp-filerna gör att ni KAN utföra installationen själv (dom utför faktiskt allt krånligt åt er) samtidigt som ni LÄR ER OTROLIGT MYCKET MER OM ER DATOR, Något ni inte  gör om ni låter andra installera Windows åt er! Ni blir mer självsäkra som datoranvändare och VÅGAR att använda er dator så som ni själv vill!


WinGuiders Webbplats dök upp 2003 som en rent ideell hobby-verksamhet, då kostnader har ökat så tar WinGuider numera ut en mindre avgift per installations-guide. WinGuider har sedan starten byggt upp en stadig kundkrets som alltid återkommer till WinGuider när de skall byta till ny dator, eller skall uppgradera till ny Windows version, vissa kunder har t.o.m. följt med WinGuider sedan Windows XP-tiden.. Detta bör säga en hel del om bra kvaliteten är på WinGuiders installations-hjälp!

MEDAN ANDRA IT-SUPPORT FÖRETAG OFTAST LÖSER ETT PROBLEM I TAGET! SÅ VÄNTAR WinGuider TILLS ATT NI SKALL INSTALLERA (OM) ER DATOR, VARVID NI VIA WINGUIDERS INSTALLATIONS-hjälp (GUIDER), REDAN DÄR, UNDER INSTALLATIONEN FÅR HJÄLP TILL ATT ARBETA BORT ORSAKEN TILL VANLIGA DATOR- PROBLEM..  OCH VI GÖR DET EN GÅNG FÖR ALLA!

WinGuider ser till att ni slipper söka dator-hjälp! Kan den som hjälper er i dag lova detsamma? Troligtvis inte!

OCH NI FÅR HJÄLPEN TILL SJÄLVKOSTNADS-PRIS DÅ WINGUIDER DRIVS IDEELLT!

VÅRA INSTALLATIONER HJÄLPER ER ATT ANVÄNDA WINDOWS PÅ BÄSTA & ENKLASTE SÄTT

GUIDERNA HJÄLPER ER ATT HJÄLPA ER SJÄLVA! Ni lär er mycket mer om er dator och dess användning!

WinGuider: ETT IT-PROFFS SOM BRINNER FÖR ATT HJÄLPA PRIVATPERSONER

 WinGuider: ETT WINDOWS-PROFFS TILL DIN HJÄLP!

PROFFS-HJÄLPMEDEL FÖRENKLAR OCH KRAFTIGT FÖRBÄTTRAR  WINDOWS & DESS ANVÄNDNING

FÖRDELAR:

Allt innehåll på webbplatsen och i guiderna etc. skyddas av upphovsrättslagen

© 2003 WinGuider.se/Thomas Ekström
Webbplatsen är miljövänligt framställd, Inga träd dog under konstruktionen av denna webbplats,
 däremot KAN några elektroner ha blivit lätt omskakade.

HÄR KÖPER DU HJÄLPEN TILL ATT INSTALLERA WINDOWS 11 SNABBT OCH ENKELT!

SÅ LÄTT INSTALLERAR DU WINDOWS PÅ RÄTT SÄTT!
ÄVEN SOM REN NYBÖRJARE! KÖP HJÄLPEN HÄR!

Permanent PRESTANDA

Maximal drift-stabilitet

Extra hög säkerhet

Unika hjälp-filer förenklar

För ALLA, både för nybörjare som erfarna!

Och alla däremellan