WINGUIDER.SE

BIDRAR TILL ATT SKYDDA SVERIGES PRIVATA DATORER GENOM ATT
MOTVERKA SPRIDNING AV OCH SKADOR FRÅN SKADLIG KOD & IT-ANGREPP

Mail: info@WinGuider.se?subject=Webb-Fråga:
WinGuider! Hjälper dig SKYDDA din dator! Windows-skolan Säker installation av Windows 11 Säker installation av Windows 10 WinGuiders TIPS & TRIX Om WinGuider
LÖS PROBLEMEN
EN GÅNG FÖR ALLA!

De flesta dator-problem som privatpersoner drabbas av beror i mångt och mycket på diverse FEL som skedde redan när datorn installerades.. Detta oavsett om de skaffat Windows själva, eller om Windows ingick i datorn redan från start.


De flesta datorproblem har sitt ursprung i att Windows installations-process INTE hjälper till att avhjälpa källan till dessa problem..

Lyckligtvis gör WinGuider det..

HINDRA SKADLIG KOD
GENOM TT INSTALLERA PÅ BÄSTA SÄTT

ETT PROFFS TILL ER HJÄLP!

SLIPP BETALA ARBETSKOSTNAD

EXTRA SKYDD MOT ANGREPP

ÖKAD SÄKERHET Gör att ni KAN använda er dator FRITT, precis så som ni VILL! Utan begränsningar!

JA! Det är FAKTISKT SANT!

DÅ DU GÖR JOBBET SJÄLV, SÅ SLIPPER DU BETALA ARBETSKOSTNADEN!


Låter det krångligt?


Nä! Det är det egentligen INTE!

WinGuiders installations-anvisningar är SKRIVNA så att det räcker med att du kan starta en dator, använda tangentbord och dator musen..

Du följer enkla ”STEG FÖR STEG” anvisningar.. Enklare än IKEA!

Det är faktiskt en av fördelarna med att installera och använda datorn på RÄTT SÄTT!

Man blockerar helt enkelt de vanligaste sätten som virus, trojaner, hackare etc, försöker angripa er dator..

De smittor som ni ev. Drabbas utav FÅR helt enkelt inte installera sig till er dator på samma sätt som om ni installerade er dator ”på vanligt sätt”..

Detta är skillnaden mellan PROFFS och ICKE PROFFS!

MEDAN ANDRA IT-SUPPORT FÖRETAG OFTAST LÖSER ETT PROBLEM I TAGET! SÅ VÄNTAR WinGuider TILLS ATT NI SKALL INSTALLERA (OM) ER DATOR, VARVID NI VIA WINGUIDERS INSTALLATIONS-HJÄLP, REDAN DÄR, UNDER INSTALLATIONEN FÅR HJÄLP TILL ATT BLOCKERA ORSAKEN TILL DE VANLIGASTE DATOR PROBLEMEN

      NI SLIPPER, HELT ENKELT, ATT DRABBAS AV DESSA PROBLEM!

WinGuider är en oberoende specialist på Windows säkerhet.

Vi har ingen reklam, inga sponsrade länkar eller annat sponsrat innehåll.


Vi hjälper bara dig att installera din dator så att de vanligaste datorproblemen aldrig kommer att drabba dig!


OM WINGUIDER:

Ett äkta Windows-proffs och en Windows-specialist!
- Proffs då jag haft som profession (arbete) att installera, konfigurera, hantera samt säkra upp (härda) Windows system ända sedan 1997.

- Specialist då jag valt mig att specialisera mig på endast Windows och då specifikt Windows-säkerhet & på anti-virus redan från 1997.

Jag började som IT-konsult på EDS Nordic 1997 och var till 100% uthyrd till en medicin-tekniskt företag där jag arbetade med helpdesk, (användarsupport)
Utöver att installera datorer så hanterade jag support-ärenden och löste de dator-problem som de dryga 400 användarna sökte hjälp med.


Runt år 2000 så bytte jag arbetsgivare och blev anställd på en statlig myndighet, där jag nästan omedelbart kastades in i att administrera anti-virusskyddet för de dryga 17.000 datorer (och dryga 1000 servrar) som myndigheten hade.
I.o.m. detta arbete så fick jag chansen att studera allehanda olika virus, trojaner och andra smittor som smög sig in i datorerna. Jag gick även på utbildningar i hur virus & virusskydd fungerar, hur de olika smitto-typerna är uppbyggda och hur olika smittor fungerar och hur de angriper datorer..

Detta ledde sakta men säkert till att jag fick vara delaktig i att installera olika säkerhets-funktioner som t.ex. surf-filter m.m. Varje gång t.ex. licenserna för anti-viruset eller webbfiltret skulle förnyas så var jag delaktig och drivande i att arbetet med avrop för detta. Ioch med det såskapade vi ett labb för att i första hand testa de antivirus-produkter från alla stora antivirus-tillverkare för att se om de höll måttet..
Vi byggde upp tillfälliga labb för att utreda större smitto-incidenter och senare, när jag arbetade i IT-säkerhetsgruppen, så tog jag på mig att bygga upp ett korrekt IT-forensiskt labb, där jag via speciellt härdade, fristående datorer hämtade in de smittor som antiviruset på arbets-datorerna, helt eller delvis, inte hanterat eller ens upptäckt. Speciella extra härdade datorer användes senare för att med äkta IT-forensiska programvaror utreda allt från smittoangrepp till mängder med annat.


Då jag i drygt 25 år har arbetat med IT-säkerhet, skydd mot smittor och andra hot och specifikt med antivirus och utredning av smittor så har jag god insyn i hur bra eller dåligt olika antivirus fungerar..
DETTA ÄR OCKSÅ ORSAKEN TILL VARFÖR JAG INSISTERAR PÅ ATT HJÄLPA PRIVATPERSONER ATT SKYDDA SIN DATOR PÅ RÄTT SÄTT, FRÅN GRUNDEN, INNAN DE ENS INSTALLERAT ETT ANTIVIRUS… Tyvärr räcker det idag med att installera ett antivirus & en brandvägg för att hålla sin dator skyddad.. (Visste ni att det upptäcks flera hundra tusen NYA smittor varje dygn, året om)
Därför hinner inget antivirus med, utan skyddet mot skadlig kod måste INSTALLERAS IN I DATORN innan den ens börjar användas..


Alla ni som minst en gång har antingen tvingats att spendera timmar med att ladda ned div. "rensningsprogram" och att köra dessa om och om igen eller kanske har ni rentav tvingats att installera om er dator efter ett angrepp (av smittor eller hackers) vet precis vad jag menar.


Det är den inbyggda funktionen: UAC som ser till att ni kan installera nya program utan att behöva logga ut och in, då ni endast anger lösenordet till datorns Administratörs-konto och er program-installation löper på, som om ni själva varit inloggade med datorns administratörskonto, trots att ni skyddar er dator genom att logga in som standard-användare..

ÄR DET INTE SÅ EN DATOR SKALL FUNGERA?? Vi tror det i alla fall!
Kort sagt så får ni en dator som är så mycket säkrare, smidigare, stabilare och t.o.m. ENKLARE att använda då ni slipper oroa er för att göra fel…


Hur mycket är inte det värt? Windows så som Windows skall vara: Snabb, stabil och SÄKER!

WinGuider har 25-års SAMLAD ERFARENHET av att ge support till Windows-användare!

Winguider har redan gjort alla de fel som privatpersoner och icke utbildade it-tekniker begår.

WinGuider har om och om igen sett nackdelarna av att inte tänka igenom vad man behöver, att inte planera sin dators installation och användande!


WinGuider har sedan 2003 förmedlat sin erfarenhet direkt till privatpersoner.

- Genom att skapa de korrekta förutsättningarna så ser WinGuider till att din dator alltid kommer att fungera så bra den kan.
- WinGuider har planerat och tänkt igenom
allt åt er, Från hur allt gammalt data skall raderas, hur hårddisken skall partitioneras & formateras, WinGuider visar dig hur du anger RÄTT sekretess-inställningar, WinGuider bygger upp er dators användar-konton på bästa sätt,  till alla de saker i Windows som behöver aktiveras, inaktiveras eller trimmas in. WinGuider lär er att hantera och använda Windows på bästa sätt, så ni alltid har en så snabb, stabil och så säker dator som ni kan få! Och då ni utför installationen själv (med unika hjälpfiler som gör allt krånligt åt er) så LÄR NI ER OTROLIGT MYCKET MER OM ER DATOR, Något ni inte  gör om ni låter andra installera Windows åt er! Ni blir mer självsäkra som datoranvändare och VÅGAR att använda er dator så som ni själv vill!


Sedan 2003 så har WinGuider byggt upp en stadig kundkrets som alltid återkommer till WinGuider när de skall byta till ny dator, Uppgradera till ny Windows version, vissa har t.o.m. Följt med WinGuider sedan Windows XP-tiden.. Detta bör säga en hel del om kvaliteten!


MEDAN ANDRA IT-SUPPORT FÖRETAG OFTAST LÖSER ETT PROBLEM I TAGET! SÅ VÄNTAR WinGuider TILLS ATT NI SKALL INSTALLERA (OM) ER DATOR, VARVID NI VIA WINGUIDERS INSTALLATIONS-hjälp (GUIDER), REDAN DÄR, UNDER INSTALLATIONEN FÅR HJÄLP TILL ATT ARBETA BORT ORSAKEN TILL DE VANLIGASTE DATOR- PROBLEMEN..  OCH VI GÖR DET EN GÅNG FÖR ALLA! WinGuider ser till att ni slipper söka dator-hjälp!
Kan den som hjälper er i dag lova detsamma? Troligtvis inte!
När ni kommer tillbaka till WinGuider så skall det vara för att ni t.ex. Byter från Windows 10 till Windows 11, och från Windows 11 till Windows 12 osv.

VÅRA INSTALLATIONER HJÄLPER ER ATT ANVÄNDA WINDOWS PÅ BÄSTA & ENKLASTE SÄTT

GUIDERNA HJÄLPER ER ATT HJÄLPA ER SJÄLVA! Ni lär er mycket mer om er dator och dess användning!

WinGuider: ETT IT-PROFFS SOM BRINNER FÖR ATT HJÄLPA PRIVATPERSONER

 WinGuider: ETT WINDOWS-PROFFS TILL DIN HJÄLP!

PROFFS-HJÄLPMEDEL FÖRENKLAR OCH KRAFTIGT FÖRBÄTTRAR  WINDOWS & DESS ANVÄNDNING

FÖRDELAR:

Allt innehåll på webbplatsen och i guiderna etc. skyddas av upphovsrättslagen

© 2003 WinGuider.se/Thomas Ekström
Webbplatsen är miljövänligt framställd, Inga träd dog under konstruktionen av denna webbplats,
 däremot KAN några elektroner ha blivit lätt omskakade.