WINGUIDER.SE

HJÄLPER DIG INSTALLERA WINDOWS 10/11 SNABBARE & ENKLARE
GÖR DIN DATOR LIKA SNABB, SÄKER & STABIL SOM LINUX & MAC
SAMMA WINDOWS MEN MED ENKLARE INSTALLATION & ANVÄNDNING

Mail: info@WinGuider.se?subject=Webb-Fråga:
INSTALLERA WINDOWS 10/11 PÅ ENKLASTE OCH SNABBASTE SÄTT VAD GÖR WINGUIDER SOM MICROSOFT INTE KLARAR AV KÖP SVARS-FIL FÖR WINDOWS 11 KÖP SVARS-FIL FÖR WINDOWS 10 WinGuiders TIPS & TRIX Windows-skolan Om WinGuider

Allt innehåll på webbplatsen och i guiderna etc. skyddas av upphovsrättslagen

© 2003 WinGuider.se/Thomas Ekström
Webbplatsen är miljövänligt framställd, Inga träd dog under konstruktionen av denna webbplats,
 däremot KAN några elektroner ha blivit lätt omskakade.

KÖP SVARS-FIL FÖR ATT INSTALLERA WINDOWS 10!

GUIDE I PDF-FORMAT MEDFÖLJER!

UNIK SVARS-FIL GÖR ATT DU ALLTID LYCKAS!
EN UNIK ”GÖR DET SJÄLV”-HJÄLP SPECIFIKT SKAPAD FÖR PRIVATPERSONER!

ALLT DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT KOPIERA SVARSFILEN TILL DIN USB-PINNE!

NÄR DU SEDAN STARTAR DATORN MOT USB-PINNEN SÅ INSTALLERAS WINDOWS 11

HELT AUTOMATISKT PÅ HELT RÄTT SÄTT!


DU FÅR AUTOMATISKT KORREKTA ANVÄNDARKONTON SAMT HJÄLP ATT ANGE RÄTT  SEKRETESS-INSTÄLLNINGAR (MINDRE ”SPIONERI”) & ANPASSAR DATORN FÖR PRIVAT BRUK!


OCH MED VÅRA SVARSFILER ÄR DET DU SOM VÄLJER OM DU VILL

ANVÄNDA ETT MICROSOFT-KONTO ELLER EJ! HELT UTAN KRÅNGEL!

GUIDEN HJÄLPER DIG REDAN I AVSNITTET: FÖRBEREDELSE, ATT GRATIS* LADDA NED SENASTE WINDOWS TILL DIN USB-PINNE (á minst 8Gb) DIREKT FRÅN MICROSOFTS WEBBPLATS,

DEN HJÄLPER DIG ATT INSTALLERA WINDOWS TILL DIN USB-PINNE

SAMT ATT KOPIERA IN VÅR SVARS-FIL PÅ RÄTT SÄTT!

*Senare krävs dock licens som oftast redan finns kvar i din dator sedan tidigare, eller är knutet till ditt Microsoft-konto!

Därefter så hjälper den medföljande installationsguiden (i PDF-format) med ALLT, från det att du kopplar in USB-pinnen i datorn som skall installeras med Windows, guiden hjälper att hitta rätt funktionstangent (F-tangent) som gör att datorn tillfälligt startar mot usb-pinnen. Svars-filen läses automatiskt in och tar över allt det lite krångliga, som att radera allt på hårddisken, sedan automatiskt skapa rätt partitioner och att formatera dessa korrekt…
ALLT DETTA SKER SÅ SNABBT ATT DU INTE TROR DET ÄR SANT!
Därefter läser du installationsguiden i PDF-format i din mobil/surfplatta etc. Och följer PDF-filen rad för rad…

DU KAN INTE GÖRA FEL!


OCH INSTALLERAR DU DIN DATOR MED HJÄLP AV WINGUIDERS INSTALLATIONSHJÄLP SÅ BEHÖVER DU ALDRIG INSTALLERA NÅGRA ”CLEANERS”, ”BOOSTERS”, STÄNGA AV TJÄNSTER ELLER ÄNDRA I INSTÄLLNINGAR..


DEN WINDOWS SOM DU INSTALLERAR MED WINGUIDERS HJÄLP KOMMER ATT BARA FUNGERA, SNABBT, SÄKERT OCH STABILT I FLERA ÅR FRAMÖVER!

DETTA ENBART FÖR ATT DU FÅTT HJÄLP ATT INSTALLERA WINDOWS

PÅ DET SÄTT SOM WINDOWS SKALL INSTALLERAS PÅ!

DIN DATOR BLIR MINST LIKA SNABB, STABIL OCH SÄKER SOM LINUX & MAC!


WINDOWS ÄR TROTS ALLT VÄRLDENS MEST INTUITIVA OCH MEST LÄTTANVÄNDA OPERATIVSYSTEM!

NÄR DU FÅTT WINGUIDERS HJÄLP ATT INSTALLERA WINDOWS RÄTT SÅ SLIPPER DU MASSOR AV FELSÖKNING, VIRUSRENSING, TRIMMNING ETC.


OBS! Ni behöver endast köpa en installationshjälp per familj, Köper ni EN så får ni använda den på alla datorer som ägs och används av personer som är folkbokförda tillsammans med köparen! Ni köper EN installationshjälp och får använda den på t.ex. Era barns datorer, er sambos dator osv.

Det ni köper är ett komplett kit som tar bort behovet av tidigare kunskap. Du behöver aldrig ha installerat en dator förut!
Det krävs bara att du kan använda tangentbord och daormusen, att du kan starta, logga in och stänga av datorn, samt att du har viss läsförsåelse!

När du betalat så påbörjas nedladdning av en Zip-fil, som du sparar upp vart du vill på din dator. (t.ex. Mina dokument)
Högerklicka på filen, välj: ”Extrahera alla..” Sedan läser du:
Läs_Mig.txt för grundläggande information..

Du läser sedan
GUIDEN (i PDF-format som öppnas t.ex. i Edge)
Guiden leder er STEG FÖR STEG igenom ALLT, från hur du laddar ned senaste Windows 11 till en USB-pinne á minst 8Gb.
Från inkoppling av USB-pinne, via val av funktionstangent som får datorn att TILLFÄLLIGT STARTA mot USB-pinnen, och vidare genom rätt inställning av sekretess-inställningar för både dator och användare, osv.

ALLT tack vare EN HELT UNIK HJÄLP-FIL (i klartext så ALLA kan läsa innehållet) i kombination med en tydlig GUIDE (i PDF-Format) som gör mer än halva jobbet åt er, så inget av det lite krångligare kan gå fel! I ett nafs är du klar och du använder sedan datorn precis så som du vill, till vad du vill, fast med en snabbare, tryggare & säkrare samt stabilare dator! (Än en ordinär (out of the box) installation)

Du får använda USB-pinnen och installationsguiden till ALLA datorer som finns i ditt hem & som ägs och används av personer folkbokförda tillsammans med dig! Dina barn, din partner osv. Perfekt när familjen har flera datorer!

Vår websida för ”Tips & Trix” visar hur ni på ett enkelt och säkert sätt kan dela filer mellan alla era datorer, samt lär alla i familjen hur ni kan skapa säkrare lösenord på ett sätt som är så enkelt att både småbarn som äldre kan lära sig detta.


Då ytterst få efterfrågar SUPPORT så ges denna endast via E-post, Guiden är så informativ och tydlig att det är svårt att göra fel! Såväl ynglingar som äldre har meddelat att deras installation gick utan problem! Följ bara guiden RAD för RAD och du bör inte kunna misslyckas!


ENDAST 249KR
Inkl. Moms

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

OBS! När du betalat via PayPal, så dirigeras du automatiskt om till en automatisk nedladdning.

Välj att spara den ZIP-fil som automatiskt laddas ned till t.ex. er dokument-mapp.

HÖGERKLICKA på Zip-filen, välj ”Extrahera alla”, Välj ”Bläddra”, och markera t.ex. din dokument-mapp, Välj: Extrahera. Nu är zip-filen uppackad till den av dig valda mapp!

I mappen så ser du nu en zip-fil: Extrahera till USB.zip den kommer du senare att extrahera till er USB-pinne.
Ni ser även PDF-filer samt en TEXT-fil:
Läs Mig.txt som du skall dubbelklicka på. Denna text-fil anger hur du FÖRBEREDER dig för att använda såväl svars-filen som guiden i PFD-format.


SLIPP RENSA, TRIMMA, HÄRDA OCH KRÅNGLA..
VÅRA HJÄLPFILER HJÄLPER DIG ATT SLIPPA SÅDANT!